Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
"Grand finale" koje ćeš pamtiti

Pet poza koje garantiraju eksplozivan vrhunac

Muškarcima je iznimno lako postići orgazam u većini situacija, no sa ženama je stvar malo kompleksnija. Zato ti danas donosimo pet položaja za seks u kojem ćeš i ti garantirano doživjeti nezaboravan vrhunac.

profimedia-0217794052.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Seks je važan element svakog ljubavnog odnosa i veze, a ako taj segment ne valja - teško i da će veza opstati na duge staze. Zato je važno komunicirati i izraziti svoje želje i potrebe partneru, kao i ne bojati se eksperimentirati pod plahtama. Iako volimo bezvremenske klasične položaje za seks, poput "kaubojke" ili "misionarskog položaja", ponekad nam je jako drago i zaigrati se i probati nešto novo, uzbudljivo i ekscentrično.

Image
Opusti se i uživaj...

'Most' - poza koju moraš isprobati za vrhunac bez premca

Zato ti danas donosimo ideje za pet novih seks položaja koje možda još nisi isprobala, no svakako bi trebala. Naime, ove poze stvorene su za žene koje imaju problema s postizanjem orgazma. Duboka penetracija i jaka stimulacija klitorisa u ovim su položajima ključ uspješnoog puta do vrhunca, a mi ti preporučamo da ih isprobaš već danas!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

"Čarobnjak orgazma"

Ovaj uzbudljivi zaokret misionarske poze pomoći će ti da osjetiš duboku penetraciju, a partneru će biti jednostavno stimulirati klitoris dok podiže bokove prema tebi. Lezi na leđa i postavi svoje listove na partnerova ramena. Neka tvoj partner klekne ispred tebe, između nogu, i uđe u tebe. Budi glasna ako tvoj partner ode previše duboko i uzrokuje nelagodu pa potisci mogu postati sporiji i plići. Stimuliraj klitoris prstima ili vibratorom, koristeći lubrikante, ako je potrebno te doživi orgazam koji ćeš zauvijek pamtiti.

shimmer fallback

"Pozicija X"

Lezi na leđa i neka tvoj parter sjedne između tvojih nogu okrenut prema tebi. Jednu nogu postavi tako da se pruža po dužini tijela partnera, a on neka učini isto. Kada se pravilno namjestite trebali bi svojim tijelima činiti formu slova X. Ova je poza super kada želiš biti intimnija sa partnerom jer ti omogućava da ga gledaš ravno u oči, a na ovaj način možete postići i mnogo dublju penetraciju.

shimmer fallback

"Drobilica"

Neka tvoj partner legne na leđa i savije jedno koljeno u zrak, a ti sjedni na njega tako da ti je njegovo bedro između nogu. Ova poza slična je "obrnutoj kaubojki", no malo je intimnija i pruža ti mogućnost da držiš jednu ruku na njegovim prsima dok drugom možeš obgrliti njegovu nogu. Također je dobra jer možeš stimulirati klitoris o njegovo bedro.

shimmer fallback

„Obrnuta jahačica“

On leži ravno na leđima, a ti si na njemu. Počni se okretati sve dok mu potpuno ne okreneš leđa. Kada pogodiš pravi položaj prvi osjećaj će biti kao da moraš mokriti. No, taj će osjećaj brzo proći jer je G točka jako blizu mokraćovoda, a seks će sigurno završiti orgazmom kakvog dosad nisi imala. Kada si leđima okrenuta u klasičnoj psećoj pozi ruke su ti slobodne pa se ne ustručavaj sama stimulirati klitoris. Uz to, ova poza pruža duboku penetraciju, a tvog će muškarca oduševiti pogled na tvoju stražnjicu i gola leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

„Rasklopna stolica“

Ovo je varijacija misionarskog položaja. Lezi na leđa i ispružene noge stave na partnerova ramena. Trebala bi se osjećati kao da se čitavo tvoje tijelo savija na pola, poput rasklopne stolice. Ako si dovoljno fleksibilna, podignite noge s njegovih ramena, raširi ih i privuci ih prema sebi što je bliže moguće. U ovom položaju neće ti baš biti lako doći do klitorisa, no partnerova pubična kost će ga pritiskati i stimulirati. Ovo je vjerojatno nadublja moguća penetracija.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.