Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Opusti se i uživaj...

'Most' - poza koju moraš isprobati za vrhunac bez premca

Iako volimo bezvremensku klasiku kada je riječ o seks, dosta nam se sviđa i ideja o isprobavanju ovog položaja koji garantira eksplozivan orgazam

most.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Kada je riječ o seksu, mnogi parovi će se složiti kako je za dugotrajnu i sretnu vezu ponekad potrebno klasiku začiniti s malo uzbuđenja. I ne, pri tome ne mislimo na pozivanje treće osobe u krevet, već na isprobavanje novih seksualnih igrica, ostvarivanja maštarija i eksperimentiranje sa seks položajima. Iako ne trebaš izbaciti klasike, poput „doggy“ poze ili pak „kaubojke“, danas ti predstavljamo još jedan položaj koji možda nije svakodnevan, ali definitivno garantira nezaboravan penetretativni orgazam – a postoji li išta bolje od toga?

Dakle, radi se o pozi „most“, a koja svoje korijene vuče iz joge. Naime, joga položaj mosta zapravo se odnosi na položaj u kojem osoba stoji odignuta od tla, odgurujući se stopalima i dlanovima od poda te diže kukove, trbuh i prsa prema nebu. Ovaj je položaj tako sada prenesen i u spavaću sobu, a sve ne bi li parovima pružio što više seksualnog užitka.

shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Kako se izvodi ovaj seks položaj?

Najbolji način da isprobaš ovu pozu je taj da legneš na krevet i to tako da su ti leđa i lopatice oslonjene na madrac, a koljena savinuta. Tako radiš luk s leđima prema gore, u smjeru stropa. Cilj je da se što jače odgnurneš koljenima i napraviš luk s leđima, a istodobno koljena i noge držiš široko otvorenima kako bi tvoj partner mogao penetrirati u tebe. On te može dodatno primiti za struk i bokove i podići još više prema sebi ili prema gore, što će omogućiti još više senzacija. Ovaj je položaj odličan i za oralan seks koji ti može pružiti partner, ali i za igranje sa seksi igračkama poput vibratora.

S obzirom da su kukovi povišeni u razinu penisa, omogućava se jako duboka i intenzivna penetracija, pa su oba partnera u ovom položaju savršeno namještena za vrhunski orgazam. Ako se u igru uključi još i vibrator za stimuliranje klitorisa – tvom zadovoljstvu neće biti kraja.

Iako se ne radi o romantičnoj pozi u kojoj si možete gledati u oči ili se maziti i ljubiti, položaj „mosta“ savršen je vrhunac seksa. Omogućava agresivniju penetraciju i jaču kontrolu brzine, pa ćete i ti i tvoj partner u ovoj pozi moći brzo i lako doći do sretnog završetka.

shimmer fallback

Dobra tjelovježba

Ovaj položaj traži aktivaciju trbušnih i bedrenih mišića te dodatno kontrahira tijelo. Stvarajući napetost u mišićima tijelo će se dodatno pripremiti za orgazam, koji će na kraju biti intenzivniji u ovom nego u nekim opuštenijim položajima. Tako da je definitivno vrijedno malo se fizički pomučiti za veliko i pamtljivo „grand finale“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Image
Tajne solo seksa

Psst, tajne solo seksa: 10 vrućih savjeta za masturbaciju

Ako je tebi i tvom partneru ipak malo preteško duže se zadržati u „mostu“, možeš si ispod zdjelice staviti brojne jastuke kako bi ti kukovi bili u zraku. Tada ćeš morati slabije aktivirati noge ne bi li se zadržala duže u ovoj pozi. Isto tako možeš jednostavno ostati ležati cijelim trupom na krevetu, dok tvoj partner stoji i penetrira u tebe dok si mu ti omotala noge oko zdjelice. Efekt će biti sličan, a manje ćete se umoriti.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.