Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Neugašena iskra

Nedostaješ li mu? Ovi znakovi pokazuju da ON još misli na tebe

Bili ste par, no onda su stvari krenule nizbrdo. Tvoji osjećaji još nisu splasnuli i pitaš se osjeća li i ON isto? Evo kako ćeš znati

pexels-cottonbro-6722747.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Prekid definitivno nije najljepša i najlakša stvar u našem životu. Biti u vezi znači, između ostalog, dijeliti važan i velik dio svojeg života s drugom osobom. Zajednički se grade brojne uspomene. Kada sve to dođe svojem kraju, može biti teško nastaviti dalje. Možda se ovo nedavno dogodilo i tebi te nekako, koliko god se trudila, još nisi uspjela pronaći sreću i mir kao single žena.

shimmer fallback

Moguće da još gajiš osjećaje prema bivšem partneru i negdje duboko u sebi nadaš da biste mogli opet biti skupa. Potajice ga pratiš na društvenim mrežama ne bi li otkrila je li se u njegovom životu pojavio netko novi i diskretno se o njemu raspituješ kod zajedničkih prijatelja. Više od svega voljela bi znati misli li on još na tebe i nedostaješ li mu kao što on, ruku na srce, nedostaje tebi.

Image
Taktike koje 'pale'

Škola flerta: 10 načina kako zavesti muškarca koji (još) nije tvoj

S druge strane, možda si sasvim dobro i nakon prekida uspjela si se brzo sabrati. Iz čiste znatiželje te zanima kako ide tvom bivšem bez tebe - pati li za tobom ili je nastavio dalje? Što god da je motiv takvih spekulacija, postoje neki znakovi koji će ti otkriti je u njegovom srcu ova priča došla svome kraju - ili se iskra ipak još nije ugasila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Javlja se - često

Naravno, prirodno je da nakon prekida, ako ste ti i tvoj partner bili zajedno više godina, imate potrebu i dalje ostati donekle blizu. Dijelili ste toliko toga, a naposljetku, bili ste i prijatelji. Sasvim je vjerojatno da ćete ostati u komunikaciji i povremeno se javljati jedno drugom. Ipak, ako se tvoj bivši jako trudi da se redovito čujete, šalje ti poruke (osobito kada je pod utjecajem alkohola) i poziva na druženje, iako više niste par, ovo je znak da za njega ovo još nije gotovo i da mu nedostaješ kao partnerica.

shimmer fallback

Kontakt s tvojim prijateljima

Ako ste ti i tvoj partner duže vrijeme bili skupa, sigurno imate neke zajedničke prijatelje, upoznala si njegovu obitelj i možda se povezala s nekim članovima. Isto tako, neki tvoji prijatelji u međuvremenu postali su i njegovi, a postao je i dio tvoje obitelji. Nakon prekida, neke osobe ostaju i u tvom - i u njegovom životu. Sada si možda saznala kako se on povremeno raspituje o tebi kod zajedničkih prijatelja. Također, moguće je da je ostao u redovitom kontaktu s članovima tvoje obitelji. Sve su to znakovi da ti vrlo vjerojatno i dalje želi blizu pa preko tih osoba pokušava stupiti u kontakt s tobom.

shimmer fallback

Ljubomoran je

Dok ste bili u vezi, malo ljubomore tu i tamo bilo je nešto uobičajeno. No, sada, kad niste skupa, za takve osjećaje više nema mjesta - osim ako netko od vas dvoje još nije prebolio propalu vezu. Naravno, osjećaji ne mogu nestati preko noći. Ipak, ako sazna da si upoznala nekog drugog i to ga ni malo ne takne, znači da mu doista više ne nedostaješ. U protivnom, ako pokaže intenzivnu ljubomoru koju ne može sakriti, ovo je znak da još misli na tebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Društvene mreže

U današnje je vrijeme lakše nego ikad pratiti što netko drugi radi - zahvaljujući društvenim mrežama. Ne samo da je moguće nekoga 'stalkati', nego je lakše i ostati u kontaktu. Dakle, ukoliko te tvoj bivši i dalje prati na svim društvenim mrežama, a možda čak i 'lajka' ili komentira tvoje objave, ovo može značiti da mu je još stalo do tebe. Ako ništa drugo, ovo je jasan znak da te ne namjerava jednostavno obrisati iz svog života.

shimmer fallback

Ignorira te

Ne javlja se i čini se kao da je nestao? Vjeruješ kako ovo siguran znak da mu više nije stalo - baš naprotiv, ovakvo ponašanje može značiti da mu izuzetno nedostaješ te da i dalje čezne za tobom. Njegovi su osjećaji možda još toliko snažni da je jedini način na koji se može s njima nositi taj da ih pokuša zatomiti. U tom slučaju bit će mu teško biti u tvojoj blizini i pokušat će se zaštititi od informacija koje bi ga mogle dodatno slomiti - kao, na primjer, ako sazna da si upoznala nekog novog. Činjenica da više ne možete biti skupa u tvom bivšem partneru izaziva toliku bol, da je jedino što može, jednostavno te odrezati iz svog života. Dakle, stvari nisu uvijek onakve kakve nam se na prvu čine, pogotovo kad su ovako kompleksni osjećaji u pitanju.

shimmer fallback

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.