Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Ove poznate dame doživjele su ljubavni brodolom i sada dijele drugima odlične savjete

Sve katkad bolujemo od slomljenog srca, a ove zvijezde te su drame morale prolaziti pred čitavim svijetom

Ove poznate dame doživjele su ljubavni brodolom i sada dijele drugima odlične savjete
Budi najbolja verzija sebe.

Iako nam se često ne čini tako, zvijezde su baš poput nas – žive svoje živote pune uspona i padova, s ponekim neizbježnim ljubavnim brodolomom. Pratili smo uživo njihove preljube i prekide, a njihovi privatni životu katkada su napetiji od filmova I sapunica u kojima glume. 

Stoga nije ni čudo da su na prvoj liniji kada svijetu treba poslati koju korisnu mudrost vezanu za prekide I ljubavne drame. Ove poznate dame potpuno su se otvorile nakon prekida i podijelile svoja iskustva i savjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Rihanna

‘’Vjeruj da je ovo slomljeno srce samo po sebi dar. Plači ako moraš, no to neće trajati zauvijek! Naći ćeš ponovo ljubav, I bit će čak I ljepša! U međuvremenu uživaj u svemu onome što jesi!’’ napisala je Rihanna na Twitteru 2017., obožavateljici kojoj je netom slomljeno srce.

Reese Witherspoon

''Mnogo ljudi igra igru prebacivanja krivnje. Krivnja, krivnja, krivnja. Znate? I to je vrlo jednostavno, i ni ja ovdje nisam nevina. Moraš pogledati u sebe i krenuti od tamo. Razmisli koliko toga je tvoja krivnja. To je bolan posao koji moraš proći kako bi naučila vrijednu lekciju iz tog iskustva'', rekla je Reese u intervjuu za Elle 2009. godine.

Oprah

''Ja zapravo plačem zbog toga kakva sam bila prije. Koliko sam tužna bila u molbama poput 'ne shvaćaš me, daj mi još jednu šansu', i sličnim stvarima. To je moja najveća lekcija. On je bio tu da mi je pokaže, i da nakon toga naučim voljeti samu sebe još više'' otkrila je Oprah prošle godine u intervjuu za Vibe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jennifer Aniston

''Postoji mnogo razina tuge. Tužno je kada se nešto privodi kraju. Slomi te. A kada pokušaš izbjeći bol nastane još veća bol. Ja sam ljudsko biće, i proživljavam ljudsko iskustvo pred cijelim svijetom. Jako se trudim dići iznad toga'' rekla je Jennifer 2005. godine nakon burnog i dirljivog prekida s Bradom Pittom.

Uma Thurman

''Kada sam prvi puta prolazila prekid, netko mi je rekao, 'trebat će ti pola vremena koje si provela u vezi prije nego što se počneš osjećati dobro.' Htjela sam tu osobu udariti s druge strane stola. Jer sam, naravno, bila u agoniji i nisam htjela vjerovati da ću se toliko dugo tako osjećati. No zanimljivo, sve je zaista bilo gotovo četiri godine kasnije – bili smo zajedno osam godina – i konačno se osjećam hladno, bolje'' ispričala je Uma u intervjuu za Redbook 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Meghan Markle

''Mislim da trebaš napraviti tu prekrasnu večeru, lak i ako češ je samo ti jesti, nositi omiljenu odjeću, kupiti si cvijeće i slaviti ljubav prema sebi koja se često izgubi kada se fokusiraš na ono što nemaš'', napisala je Meghan na svom blogu 2015. godine.

Taylor Swift

''Vrijeme prolazi, i čim više živiš svoj život i stvaraš navike, navikneš se i na to da ne primaš svako jutro slatke poruke. Navikneš se na to da ne zoveš nekog svake večeri i pričaš o tome kako si provela dan. Te stare navike zamijeniš novima, kao na primjer dopisivanje s prijateljima i planiranje zabavnih večera, ili avantura s prijateljicama. I onda se jednom nađeš u Londonu gdje ti je i bivši i shvatiš da ste na istom mjestu već 2 tjedna i da si skroz ok s time. I nadaš se da je i on dobro'', ispričala je Taylor Swift za Elle 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Eva Longoria

''Možda bi trebala biti ljuta, puna zamjeranja i samozavaravanja u vezi biše veze, ali nisam. Ljubav nije uspjela s tom osobom. Ali uspjet će s nekom drugom'', rekla je Eva Longoria 2010. za Vanity.

Serena Williams

Slavna tenisačica otvorila se Piersu Morganu u intervjuu 2012. godine, i ispričala sve o nedavnom prekidu. ''Mislim da svatko doživi slomljeno srce na neki način. To nikada nije dobar osjećaj. Mislim da je lakše proći kroz operaciju.''

Katy Perry

''Postoje dva načina za preživjeti prekid: možeš se početi brinuti o sebi ili postati destruktivna. Već sam prije krenula na put samouništenja, i to nije dobro završilo. Moraš izliječiti te ožiljke i pustiti da zacijele. Ja sam to uspjela kroz šetnje, vitamine, terapije, molitvu i dobre prijatelje'', rekla je Katy u intervjuu s Marie Claire 2014. godine.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.