Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Rekle su mu jasno "ne"

Frendice ne odobravaju tvog dečka? Ovo su samo neki od razloga za to

Imaš novog frajera za kojim si luda no tvoje prijateljice ne dijele oduševljenje s tobom? Evo zbog čega bi moglo biti tako.

pexels-anete-lusina-5723269.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Svi znamo da je početna zaljubljenost najuzbudljiviji i najemocionalniji dio veze. Kada smo zaljubljeni svijet promatramo kroz "roza naočale" te nam se sve čini bajkovitim i savršenim, pa ponekad zbog opčinjenosti drugom osobom možemo previdjeti njezine mane ili se jednostavno odbiti suočiti s njima. Na sreću, zato su tu naše prijateljice kojima uvijek vjerujemo - one nam mogu reći je li odabranik našeg srca dobar za nas ili nije. I iako će se svi uvijek nadati pozitivnom odgovoru na to pitanje, može se dogoditi da se zapetljamo i u nezgodnu situaciju u kojoj naše frendice baš nikako ne odobravaju našu svježu vezu.

Image
Svijet biologije i privlačnosti

Želiš se osjećati privlačno? Evo što je muškarcima seksi

Iako ti se može u tom trenutku učiniti da su tvoje frendice nepravedne prema tvojoj ljubavi, trebala bi razmotriti koji su to razlozi zbog kojih ne odobravaju tvog frajera. Osam najčešćih možeš pronaći u nastavku - a vjeruj nam, svi su itekakvi indikatori da se zaista ne radi o materijalu muškarca za ozbiljan odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Upucavao im se u prošlosti

Frajeri koji ne znaju komunicirati sa ženama na niti jedan drugi način osim da s njima flertuju definitivno nisu muškarci s kojima želiš biti u vezi. Nažalost, postoje frajeri koji će se upucavati svakoj ženi, bila ona tvoja sestra, prijateljica ili pak mama, bez iznimke, jer im je najprirodnije svaku ženu gledati kao seksualni objekt. Ako su tvoje prijateljice iskusile to da ih je tvoj sadašnji dečko pokušao snubiti u prošlosti ili pak dok je već bio s tobom, za očekivati je da neće odobriti vašu vezu.

shimmer fallback

Ne trudi se dovoljno

Ovo je valjda jasan razlog. Ako tvoje prijateljice primijete da se tvoj novi dečko ne trudi zapamtiti njihova imena, ne pokazuje interes za tebi drage ljude te općenito pokazuje manjak volje za upoznavanjem svih segmenata tvog života, vrijeme je da napustiš takav odnos. Muškarac koji voli ženu željet će se svidjeti njezinom krugu prijatelja, a ne ga ignorirati.

shimmer fallback

Trudi se puno, puno previše

Druga strana medalje su frajeri koji se iznimno trude oko tebe i tvojih prijatelja i roditelja. Iako je trud lijepa gesta te je volja za socijalizacijom s tebi dragim ljudima ključan korak do uspjeha veze, ipak treba reći kako i previše truda može upućivati na probleme. Naime, možda tvoj muškarac nema samopouzdanja te se stoga očajnički, na sve načine trudi svidjeti svima. Priča previše viceva, donosi skupe poklone, hvali se svojim uspjehom - takav način ponašanja koji bi neki okarakterizirali kao trud zapravo se može protumačiti i kao izraz narcisoidnosti, prevelikog ega i skrivenog niskog samopouzdanja.

shimmer fallback

Nije tvoj tip

Iako nam psihilozi ponekad savjetuju da izađemo iz zone komfora i potražimo ljubavnu sreću s nekime potpuno drugačijim od nas, naši prijatelji ne moraju dijeliti jednaki entuzijazam oko te ideje. Naime, ako si ti zaljubljeniuca u sport i svi bivši dečki su ti bili sportaši i rekreativci s kojima si zajedno uživala u fizičkim aktivnostima, nemoj se iznenaditi ako tvoje frendice ostanu pomalo šokirane s novom vezom s tipom koji nikad nije zaigrao nogomet već cijelo vrijeme igra igrice. Odmah će shvatiti da je nešto u tvom odabiru pošlo po zlu jer se radi o čovjeku koji jednostavno nije tip muškarca koji bi te mogao usrećiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Nije njihov tip

Ponekad se može dogoditi nezgodna situacija da se tvojim prijateljicama neki dečko jednostavno ne svidi jer nema karakteristike koje se njima osobno sviđaju. Iako te to može iživcirati, svakako za vašu vezu nije nužno da se tvoj dečko i tvoje prijateljice savršeno slažu. Ako se neka osoba tebi sviđa i tebe čini sretnom, slijedi svoje srce - a ne mišljenja drugih.

shimmer fallback

Podsjeća ih na tvoje bivše

Ako si odabrala novog dečka koji neopisivo fizički i psihički nalikuje na tvoje bivše ljubavi, tvoje će prijateljice pomisliti kako samo ponovno otkopavaš stare rane i uvlačiš se u odnos s osobom za koju se već na primjerima iz prošlosti može znati kako nema budućnosti. Zbog toga neće biti entuzijastične kako bi odobrile vašu vezu.

shimmer fallback

Nije dovoljno dobar za tebe

Iako osobu ne treba suditi prema tome kako se odijeva ili koliko zarađuje, ako si ti ta koja ima uspješnu karijeru, stan i auto, a on onaj kojem ti neprestano uskačeš s lovom, pomažeš mu tražiti posao i brineš o njemu kao mama - očekivano je da će tvoje prijateljice biti zgrožene. Mislit će da te tvoj novi dečko nije dovoljno vrijedan i vjerojatno neće biti u krivu.

shimmer fallback

Seksualnost mu je upitna

Da, i ovo je opcija. Može se dogoditi da tvoje frendice pomisle kako je novi tip s kojim se viđaš pritajeni homoseksualac koji još nije to sam sebi priznao i "izašao iz ormara". Naravno, može se raditi o tome da su potpuno krivo očitale njegovu vibru, ali može se dogoditi i da su u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.