Budi najbolja verzija sebe.
Preko ograde

Varaj, varaj, varalice: 6 razloga zašto žene varaju muškrace

Ne varaju samo muškarci kako se nekad mislilo. No, razlozi zbog kojih se žene upuštaju u prevaru malo su drugačiji, nego kod njih

Uvijek kada govorimo o prevari, najčešće mislimo na muškarce koji varaju i žene koje su prevarene. A što kad je suprotno? I to se događa. Sve češće. Žene varaju jednako kao i muškarci pa čak i više. Studija koju je proveo amerčiki Centar za istraživanje javnog mišljenja, a objavio portal Brides.com, pokazala je da su djevojke i žene u dobi od 18 do 29 godina nevjerne u većem broju, nego njihovi muški vršnjaci.

Jačanje feminizma i financijska neovisnost dovele su do toga da žene više ne pristaju na kompromise, kao što su nekada morale. Osigurale su si materijalnu egzistenciju, obrazovane su i ne libe se potražiti emocionalno i seksualno zadovoljstvo izvan veze, ukoliko im istoga nedostaje u njoj. Riskiraju prekid i razvod braka i u to se svjesno upuštaju jer znaju da dalje mogu same. Odnosno da negdje drugdje možda čeka njihova sreća. U nastavku ti otkrivamo najčešće razloge ženske prevare.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.