Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Dovedi svoj seksualni život na novu razinu

Za veće zadovoljstvo u novoj godini: Tri najpopularnija seks trenda za 2023.

Seks ne smije biti tabu tema i o njemu se treba razgovarati, a ova tri seks trenda pomoći će ti da izađeš iz zone komfora i istinski uživaš sa svojim partnerom

seks-odluke.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Uoči dolaska nove godine svatko od nas zasigurno je donio neke odluke - netko je odlučio da će konačno krenuti vježbati i okrenuti se zdravijoj prehrani, netko da će prestati pušiti, a netko da će više putovati. No jesi li razmišljala o nekim novogodišnjim odlukama kada je u pitanju seks?

Nova godina izvrsna je prilika za preispitivanje načina na koji pristupaš seksu, razgovaraš i razmišljaš o njemu, a sada je odlično vrijeme da malo razmisliš o tim stvarima i u novu godinu uđeš s nekim odlukama koje će tvoj seksualni život dovesti na novu razinu.

Image
Vrijeme je za promjenu

Pobjegnite od rutine: Seksi novogodišnje odluke za parove u 2023.

Što najviše voliš u seksu i što te uzbuđuje? Postoje li neke nove poze u seksu koje želiš isprobati ili igračke koje želiš uključiti u seks? Razgovaraš li sa svojim partnerom dovoljno (i dovoljno otvoreno) kada je seks u pitanju? Sve ovo su samo neke od stvari koje se trebaš zapitati za bolji seksualni život, a sada je pravo vrijeme za to.

A kada govorimo o seksu, tri su trenda koja će biti posebno popularna u 2023. godini - i imaju veze sa svime gore navedenim. Od prioritiziranja vlastitog zadovoljstva do otvorene komunikacije u seksu, evo čemu sve moraš dati priliku ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Daj prednost onome što voliš tijekom seksa

Svako od nas stvorio je neku percepciju o tome kakav bi seks "trebao" biti, bilo iz pornografije, pop kulture ili odnosa s drugima. No 2023. godinu započni tako što ćeš dati prednost onome što ti voliš tijekom seksa - i uživati u tome. Razmisli što ti se sviđa, što te uzbuđuje i iskomuniciraj to sa svojim partnerom. Možeš čak početi voditi dnevnik i zapisivati svoje misli ili meditirati, jer ćeš na taj način bolje upoznati sebe, svoje tijelo i svoje želje.

A nakon malo razmišljanja, možda ćeš biti inspirirana i posegnuti za nekim novim seksualnim igračkama ili isprobati nove poze u krevetu, a tvoja će se znatiželja sigurno probuditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Otvoreno i izravno razgovaraj o seksu sa svojim partnerom

Otvoreni razgovor o tvojim željama ili brigama u vezi seksa s partnerom vrlo je važan jer je jedino to put do još boljeg seksa. Možda će vam u početku biti neugodno, no zapamtite da je sve u komunikaciji i da će vam biti puno lakše kada jedno s drugim sve podijelite. Postoje mnogi načini kako najbolje prenijeti svoje seksualne želje i potrebe partneru, a prvi korak je taj da i sama razumiješ sebe i ono što ti se sviđa i što voliš (i želiš), a zatim mu kroz razgovor to i preneseš i podijeliš s njim.

shimmer fallback

Uključi igračke u partnerski seks

Iako mnogi od nas vibratore, dilda i druge seksualne igračke povezuju s masturbacijom, ovi se predmeti mogu koristiti i tijekom partnerskog seksa. Ovo je odlična prilika da malo začinite vaš seks u dvoje i dovedete ga na novu razinu, a sa sve većim izborom igračaka, sigurno ćete pronaći nešto što će vam se svidjeti - i tebi i njemu. Seksualne igračke danas su dostupnije nego ikad i uz njih sigurno više neće biti monotonije za vrijeme partnerskog seksa.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.