Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
On ti neće reći, ali...

Loš seks? Što muškarci misle kad kažu 'loš seks'?

Jesi li ikad imala iskustva sa seksom koji je bio, pa blago rečeno razočaravajuć? Sve znamo što to znači za nas žene, ali što muškarci smatraju lošim seksom sada ćemo ti otkriti

profimedia-0314077863.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Još puno prije nego što se upustimo u seksualne odnose, slušamo mit o fantastičnom seksu. Ženski magazini bombardiraju nas savjetima kako biti božice seksa i kojim tehnikama partnera možemo dovesti do ludila. Ipak, moramo priznati kako živimo u društvu koje baš i ne govori iskreno o seksu – kad je seks tema crvene nam se obrazi i počnemo zamuckivati. Također, seksualna edukacija naših mladih prilično je manjkava. Iz ovih razloga zapravo sve što znamo o seksu učimo iz časopisa i filmova, a tamo o lošem seksu baš i nema puno riječi, zar ne?

shimmer fallback


U međuvremenu, vjerojatno si koji put iskusila 'igrice pod plahtama' koje baš i nisu bile zabavne. Za neke žene to znači seks u kojem nema dovoljno predigre i milovanja, za druge je to seks bez orgazma. Prilično je individualno što će tko od nas nazvati dobrim, a što lošim seksom. Ipak, postoje neke univerzalne točke u kojima će se većina nas složiti kad je loš seks u pitanju. Tako je i s muškarcima – naravno,ima i iznimaka, ali velika većina frajera potvrdit će kako su ovo značajke lošeg seksa:

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.