Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Dvostruki užitak

Do vrhunca istovremeno? Kako jednostavno postići 'zajednički vatromet pod plahtama'

Iako se ne događa često, oni koji su iskusili da skupa s partnerom dođu do vrhunca svjedoče da je riječ o nezaboravnom iskustvu koje par još dublje povezuje. Evo kako to možeš postići bez puno truda

passion-g39ded1a23_1920.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Neki od nas to su vidjeli samo na filmu ili o tome čitali u erotskim romanima: ponekad ljubavna igra završava zajedničkom eksplozijom strati - odnosno, istovremenim orgazmom. Partneri moraju biti dobro usklađeni i kretati se sinkronizirano, u zajedničkom ritmu, da bi sve skupa završilo zajedničkim osvajanjem vrhunca. I to, dakako, nije nešto jednostavno. Jasno je da za istodobni orgazam žene i muškarce nije dovoljno samo pronaći pravi položaj za igru pod plahtama.

shimmer fallback

Seksolozi, naime, tvrde kako je za postizanje ovog cilja, istovremenog vrhunca nužno zadovoljiti 3 preduvjeta: treba imati strpljenja, dobru komunikaciju i dakako, dovoljnu stimulaciju klitorisa.

A iako poza nije presudna, od velike je pomoći pronaći onu u kojem oba partnera doživljavaju jednaki intenzitet užitka. Zato, trebaš znati kako postoji jedna poza kod koje je najveća šansa da će doći do istovremenog klimaksa - a to je mnogima omiljeni položaj kaubojke.

Image
Diži sidro, kapetane

Poza sirene: Uz ovaj položaj iz Kama sutre ON će misliti samo o tebi

Savršena poza

Vjerovatno znaš da je za postizanje istovremenog orgazma najbolje da partnerica bude ona koja ima kontrolu i tako određuje dubinu i intenzitet penetracije. Ako žena samostalno 'gradi' svoje uzbuđenje i kreće se onako kako joj odgovara, povećavaju se šanse da će samom penetracijom stići do vrhunca.

Kod položaja kaubojke postoji još jedna zaista velika prednost: ruke su slobodne pa partner može dodatno stimulirati partnericu dodirujući njen klitoris ili grudi - ali ona to može činiti i sama, a također za ovu svrhu može koristiti i neku seksi igračku, kao što je mini vibrator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Najvažnije od svega, tvrde stručnjaci, je da si ti i tvoj partner date vremena. U strpljenju je ključ - ako vam ne uspije iz prvog, drugog ili desetog pokušaja, uspjet će iz dvadesetog. Treba ostati neopterećen i sve shvatiti kao igru jer, kako kažu - pritisak je definitivno najveći ubojica strasti.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.