Budi najbolja verzija sebe.
Osvoji ga porukama

Prvi spoj je bio super? Pošalji mu jednu od ovih zavodljivih poruka

Konačno ste izašli na spoj i odlično se proveli? Evo kako mu preko poruka dati do znanja da ti je bilo sjajno i da to želiš ponoviti

Nema ništa bolje od prvog spoja s nekim tko ti se jako sviđa - konačno se uspijete naći, popričati i provesti sjajnu večer zajedno, a često večer još ni ne završi i ti već razmišljam o idućem spoju. Dakle, ako se spremaš za drugi krug, nije loše izvući asa iz rukava - i to u obliku koketnih poruka.

Koketne i zavodljive poruke koje ćeš poslati nakon prvog spoja mogu ti pomoći da ga još više zainteresiraš i da se taj drugi spoj dogodi i puno prije očekivanog. Prema Trini Leckie, stručnjakinji za izlaske, koketiranje preko poruka nakon prvog spoja može spriječiti svako pretjerano razmišljanje - umjesto da se pitaš jesi li mu se svidjela, na ovaj se način možeš osjećati opuštenije, posebno ako ti i on kaže da se dobro zabavio.

"Slanje poruka može izgraditi samopouzdanje i učiniti da se ljudi osjećaju sigurnije. Želiš osigurati da druga osoba zna da si se dobro provela i nadaš se da ćeš od njega dobiti iste povratne informacije", kaže Leckie za Bustle i dodaje da je to savršena prilika za flert i odlična uvertira u idući spoj.

Budi najbolja verzija sebe.

Onda - što čekaš? U nastavku smo izdvojile neke poruke koje možeš poslati frajeru koji ti se sviđa nakon odličnog spoja s njim - jedna od njih će sigurno upaliti.

1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.