4 tajne

Celebrity stručnjakinja za veze otkrila kako pronaći pravu ljubav

Pronaći pravu ljubav sa životnim partnerom vjerojatno je najvažnija potraga u životu, a stručnjakinja za veze otkrila je četiri tajne koje će te dovesti do nje

Prava ljubav je važnija od karijere, adrese stanovanja ili onoga što daješ svijetu - jer osoba s kojom se udružuješ predstavlja ono najvažnije u tvom životu.

U stvari, celebrity stručnjakinja za veze Bela Gandhi misli da ti ta jedna osoba može odrediti 90 posto sreće ili 90 posto bijede u tvom životu. A ako netko zna par stvari o pronalaženju ljubavi, onda je to ona.

Njezina tvrtka Smart Dating Academy svakodnevno pomaže ljudima da pronađu svog životnog partnera, uključujući i osobe iz svijeta slavnih.

Pronalaženje životnog partnera važno je za svačiju sreću - čak i za slavne osobe

Ali pronalazak prave ljubavi koja traje - one vrste koja vodi do sreće - može izgledati zastrašujuće. Osim toga, sve je više samaca i sve više brakova završava razvodom.

Činjenica je da ono što mi mislimo da bi trebalo biti prirodno nije. I nitko nas zapravo ne uči kako pronaći tu sreću. Razmisli što bi stavljanje ljudi u sretne i zdrave veze učinilo našem svijetu, našoj radnoj snazi, pa čak i zdravstvenom sustavu.

Ako si i sama u ovoj važnoj potrazi, bilo svjesno ili nesvjesno, ova stručnjakinja otkrila je četiri tajne koje će te dovesti do prave ljubavi.

1/5
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.