Prekinuti s dečkom ili ne?

'Ako ovo je kraj...': Znakovi da je vaša veza gotova

Osjećaš se zapostavljeno ili maštaš o nekom drugom? To su samo neki od znakova da je veza gotova, a stručnjaci su ih naveli još

Veze su istovremeno i prekrasne i komplicirane, a svaki par dođe do točke u vezi kada nije siguran treba li je prekinuti ili nastaviti s njom. Svaki par, bez obzira na to kako njihova veza izgleda drugima, prolazi kroz teške situacije. Pa čak i ako duboko voliš svog partnera, nije neobično da se povremeno zapitaš je li veza dobra za tebe i je li joj je možda došao kraj.

Razumijevanje razlike između normalnih uspona i padova u zdravoj vezi i znakova da je veza krenula nizbrdo nije uvijek lako. Ipak, ima nekoliko jasnih signala na koje treba paziti. Osjećaš se zapostavljeno ili maštaš o nekome drugome? To su samo neki od upozoravajućih znakova.

Naravno, na vezama je uvijek potrebno raditi i ne treba odustati nakon prve prepreke, ali i ako dođe do prekida, nije kraj svijeta. Ako nisi sigurna trebaš li prekinuti sa svojim partnerom - pročitaj što kažu stručnjaci. Za Cosmopolitan su podijelili deset znakova koji ukazuju na to da je vašoj vezi možda došao kraj.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.