Budi najbolja verzija sebe.

9 poza u seksu koje morate isprobati

U 2012. godini najpopularnija tema bio je seks

Budi najbolja verzija sebe.

Kako bismo obilježili 10. obljetnicu postojanja, nastavljamo naš put kroz godine koje su oblikovale ovaj portal u ono što jest danas. U 2012. smo godini, a to je bila još jedna godina u kojoj su vas interesirale veoma raznovrsne teme, među kojima su prednjačile teme ljubavi i seksa, načini oblikovanja frizura, začeće i trudnoća te razne teme iz područja zdravlja. Prisjetit ćemo se pet najčitanijih tekstova iz te godine, vjerujemo da će svi oni ponovo poslužiti da se podsjetite ili pak naučite nešto novo.


9 poza u seksu koje morate isprobati

Neki parovi imaju zaista zadovoljavajući seksualni život iako ne eksperimentiraju previše i ne idu dalje od tradicionalne misionarske poze. Nemojte misliti da biste trebali biti akrobatica ili gimnastičarka da biste bili dobri u krevetu. U današnje vrijeme naglasak se sve više stavlja na raznovrsnost u vođenju ljubavi, ali to bi trebala biti raznovrsnost u kojoj uživate. Ako želite isprobati nešto novo definitivno pogledajte OVE poze.Znakovi koji garantirano otkrivaju sviđate li mu se

Sviđam li mu se? Privlačim li ga? To su pitanja koja mnoge žene na ovom svijetu postavljaju, sebi i svojim prijateljicama. No, u stvari ženama i ne bi trebalo biti tako teško odgonetnuti što muškarac misli o njoj – i to preko govora tijela. Privlačite li ga? To možete saznati OVDJE.

Budi najbolja verzija sebe.Savršene svečane frizure za sve prigode

 Pozvani ste na zabavu ili vjenčanje koje zahtijeva svečanu odjeću, makeup i frizuru, ali se ne znate za što točno odlučiti? Ili pak se vi udajete? Ovog puta pomoći ćemo vam s odabirom frizura, jer čak i ako odaberete i obučete najljepšu haljinu, ako frizura ne valja – sve pada u vodu. Iako je ovaj članak objavljen 2012. u njemu se nalazi mnogo klasičnih svečanih frizura koje će vam dati inspiraciju. Pogledajte ih OVDJE.Želite što prije zatrudnjeti? Evo kako...

Želite što prije zatrudnjeti ili pak želite da vam se dijete rodi u određeno doba godine? Iako je začeće za neke parove vrlo laka, a za neke teška misija, zbog različitih razloga, pripremili smo savjete koji bi vam mogli pomoći da što lakše dođete do željenog cilja. Pročitajte ih OVDJE.

Budi najbolja verzija sebe.Žensko zdravlje: Neugodna upala Bartholinijeve žlijezde

Jeste li ikada čuli za Bartholinijeve žlijezde? Ako jeste onda znate da se radi o žlijezdama vanjskih ženskih spolnih organa, koje se nalaze sa svake strane ulaza u rodnicu odnosno kod velikih stidnih usana. Radi se o vrlo malim žlijezdama za koje većina žena niti ne zna da postoje. Problem može nastati kada se zbog određenog razloga začepi izlaz iz Bartholinijeve žlijezde, pri čemu dolazi do naticanja žlijezde... Sve o ovom problemu možete saznati OVDJE.


Foto: llhedgehogll - fotolia

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.