Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Obrati pažnju na male stvari

Evo po kojim ćeš znakovima prepoznati dobrog čovjeka i odličnog partnera

Njegova djela govore više od riječi pa obrati pažnju na njegove postupke i ponašanje prema drugima

pexels-andrea-piacquadio-3755714.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Ako si single te želiš pronaći partnera, zasigurno želiš da to bude dobar čovjek koji će te voljeti i tretirati s poštovanjem. Međutim, pronaći 'onog pravog' u današnjim vremenima baš i nije lako, osobito ako uzmemo u obzir činjenicu da je ponekad zaista teško razlikovati finog tipa od onoga koji to nije.

Image
Obrati pažnju na 'crvene zastavice'

Ovi znakovi otkrivaju da si u vezi s emocionalno nezrelim partnerom

Možda iza sebe već i imaš propale veze ili te neki muškarac povrijedio pa si dodatno oprezna jer puno je onih koji se samo pretvaraju da su dobri i fini, a zapravo spadaju u kategoriju loših frajera. Na sreću, postoje određeni znakovi po kojima ćeš prepoznati istinski dobrog muškarca. On ti to neće morati reći, on će ti to pokazati – i to ne zato da bi se dokazivao, već zato jer je jednostavno takav.

Ako nisi sigurna je li frajer s kojim izlaziš zaista dobar dečko, u nastavku ti otkrivamo znakove koji će ti potvrditi da bi on mogao biti tvoj idealan partner.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Prema svima se odnosi s poštovanjem

Ako je muškarac uistinu dobar, onda će se prema tebi, ali i prema svima ostalima odnositi s poštovanjem. Njegova ljubaznost prema svima pa čak i strancima ide u prilog njegovoj autentičnosti i potvrđuje ti da se ne pretvara već da je stvarno dobar.

shimmer fallback

Prihvaća tvoje mišljenje

Čak i ako se ne slaže s tobom, svaki kvalitetan muškarac prihvatit će i poštivati tvoja mišljenja i stavove, kakvi god oni bili. U njegovom ćeš se društvu uvijek osjećati ugodno jer ćeš znati da možeš biti posve iskrena prema njemu, bez straha od predrasuda.

shimmer fallback

Strpljiv je

Dobri momci su strpljivi. On shvaća da svatko sazrijeva i napreduje svojim tempom, to vrijedi za pojedince, kao i za odnos. On te sigurno neće prisiljavati da učiniš nešto što ne želiš. Neće te tjerati na poduzimanje sljedećeg koraka u vezi ako zna da još uvijek nisi spremna, bilo da je riječ o seksu, upoznavanju s roditeljima ili nečem trećem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Ne krivi druge za svoje pogreške

Svi mi ponekad griješimo. Međutim, razlika između zlobnog frajera i dobrog muškarca je u tome što će dobri dečki priznati kada pogriješe. On neće pokušavati svaliti krivnju na druge već će spremno preuzeti odgovornost za svoje postupke.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

On će dobro promisliti prije nego nešto učini

Dobri muškarci znaju da čak i ona najmanja djela mogu imati ozbiljne posljedice stoga uvijek dobro promisle prije nego donesu neku odluku. Oni ne žele povrijediti druge svojim ponašanjem ili postupcima pa su uvijek spremni odvojiti vrijeme kako bi razmislili o tome što će učiniti.

shimmer fallback

Zna oprostiti

On je svjestan činjenice da svatko može pogriješiti pa je radi toga spreman oprostiti tuđe pogreške. Dobar muškarac zna da nije dobro biti zlopamtilo jer to neće koristiti ni njemu ni drugima stoga je uglavnom uvijek spreman oprostiti i krenuti dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Prihvaća druge onakvima kakvi jesu

Jedan od razloga koji mu omogućavaju da prema svima bude ljubazan i odnosi se s poštovanjem je taj što on zna prihvatiti druge onakvima kakvi jesu. On te neće pokušavati promijeniti. Umjesto toga, on će te voljeti i cijeniti baš takvu kakva jesi, sa svim vrlinama i manama.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Pouzdan je

Za razliku od lošeg frajera, dobar momak nikad te neće iznevjeriti niti ostaviti na cjedilu. On će se uvijek držati dogovora jer je pouzdan i jer uvijek ispunjava svoja obećanja. Čak i ako mu nešto iskrsne ili dođe do promjene plana, on će te o tome obavijestiti na vrijeme.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.