Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Srodne duše u krevetu

Vrući detalji iz spavaće sobe koji pokazuju da ste savršen par

Štošta može govoriti u prilog tome da ti i tvoj partner imate dobru vezu, no jesi li znala da to možeš otkriti i prema 7 znakova tijekom igre pod plahtama? Otkrivamo ti koji su to

profimedia-0291439356.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Smijete se istim šalama, dovršavate jedno drugom rečenice i uživate u zajedničkim  hobijima? Ovo su bez daljnjeg jako dobri znakovi i pokazuju da vaša veza ima svijetlu budućnost. Čestitamo! Još ako uz to dijelite slične poglede na svijet, imate iste želje vezano za planirani obiteljski život te ste kompatibilni čak i po horoskopu, tim bolje. No, što je sa seksualnom dimenzijom vašeg odnosa? Jesu li i na tom polju stvari jednako uspješne?

shimmer fallback

Stručnjaci naime tvrde kako dvoje ljudi mogu biti savršeno podudarni u svemu, a da si u spavaćoj sobi ne odgovaraju najbolje. I obratno je, naravno, moguće. Pa možda s nekim ne bi nikada mogla ostvariti romantičnu vezu iz niza razloga, ali zato se događa prava eksplozija strasti kad se vas dvoje nađete pod plahtama. Najbolja je opcija, dakako, kad pronađeš nekog tko ti dobro paše na svim životnim područjima – i u svim sobama, od spavaće sobe do kuhinje.

Provjeri primjećuješ li neki – ili čak sve - od ovih 7 znakova vezano za vaš seks i saznaj jeste li ti i tvoj dragi čak i u krevetu srodne duše. Držimo palčeve!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Usklađeni ste

Iako nikad ne možemo dovoljno naglasiti koliko je bitna komunikacija u vezi- pa tako i u onoj čisto seksualnoj, ako se u krevetu nađeš s nekim tko ti savršeno odgovara, verbalna komunikacija neće biti uvijek potrebna. Na druge ćeš načine hvatati i slati poruke o tome što tko od vas u kojem trenutku želi - i bit će to nevjerojatno erotično iskustvo. Jer poneke stvari i nije moguće izreći riječima, zar ne? Dakle, vaša će intuicija govoriti umjesto vas, a vi ćete - samo djelovati.

shimmer fallback

Poput spužve

Osobe koje su srodne duše na seksualnom planu željet će sve znati jedno o drugome – od toga kakvo je bilo njihovo prvo seksualno iskustvo, do toga koje su im tajne erotske maštarije. Baš poput spužve, partner će upijati sve informacije o tebi kako bi osigurao da nikad, baš nikad, ne ostaneš nezadovoljna – i nezadovoljena.

shimmer fallback

Prirodni tijek stvari

Dok za većinu parova treba proći neko vrijeme prije no što postanu zaista opušteni zajedno u krevetu, kod onih koji su kompatibilni po pitanju seksa to će se dogoditi znatno prije. Ne samo da će igre pod plahtama gotovo od početka teći prirodno i glatko, nego će oba partnera imati potrebu i želju stvari produbiti i dodatno istražiti, na obostrano zadovoljstvo. To znači jedno: takozvanim seksualnim srodnim dušama zajedno pod plahtama nikada ne može biti dosadno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Pokazuješ ranjivost

Još jedna izvrsna stvar koja se redovito događa kad se u krevetu nađeš s partnerom koji ti savršeno odgovara jest ta što se u tom slučaju nećeš bojati pokazati mu svoju ranjivu stranu - a to je silno oslobađajuće. Naime, kako ovakvi partneri zajednički rastu i eksperimentiraju s novim iskustvima u seksu, morat će izgraditi međusobno povjerenje, a onda će bez straha moći jedno drugome pokazati i sve ono što zaista jesu – pa i one svoje dijelove koje su dosad brižno čuvali od tuđih očiju, u strahu od osude ili ismijavanja.

shimmer fallback

Svemirski vrhunci

Možda zvuči kao neka hippie fantazija, ali partneri koji se u krevetu slažu poput dva dijela iste slagalice vrlo će vjerojatno doživjeti transcendentalne trenutke skupa o kojima drugi mogu samo sanjati. To dakako neće biti samo na fizičkoj razini – kao vrhunski orgazam, nego puno više od toga. Oni koji su tako nešto već imali prilike doživjeti opisuju ovaj osjećaj kao snažnu i jedinstvenu seksualnu povezanost među partnerima koja oboje 'lansira u zvijezde'.

shimmer fallback

Čini te boljom osobom

Među svim dobrim stvarima koje podudarnost u krevetu donosi u tvoj život tu je i još jedna, vrlo važna i velika: ovakav te odnos čini boljom osobom i izvan spavaće sobe. Naime, ova će pozitivna iskustva učiniti da budeš veselija osoba s više energije  –  a sve zahvaljujući partneru koji ti diže samopouzdanje, ukazuje ti na tvoje dobre strane i što je najvažnije, postavlja te pred dobre izazove.  

„Prirodno, oboje ćete osjećati više povjerenja, privrženosti i zahvalnosti jedno za drugo. Tvoj će ti partner pomoći da se u potpunosti aktualiziraš i suprotstaviš vlastitim nesigurnostima, sumnjama i strahovima“, objašnjava Clarissa Silva, psihologinja i autorica poznatog bloga na temu veza i 'detanja' pod nazivom  You're Just A Dumbass.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Pravilo uzajamnosti

Znat ćeš da si pronašla srodnu dušu u krevetu ako ti dostizanje vrhunca postane redoviti dio seksa. Naravno, ovo vrijedi za oboje – jer kod partnera koji se najbolje razumiju kad je riječ o igri pod plahtama, nema mjesta za sebičnost. Dakle jednako kao što ćeš ti sve poduzeti da bi on uživao, tako će se sve od sebe dati i on, a matematika je ovdje jednostavna: užitak plus užitak daju dvostruki užitak za oboje.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.