Budi najbolja verzija sebe.
Voli me, ne voli me?

7 znakova da će ti se bivši (prije ili kasnije) pokušati vratiti

Iako muškarci mogu biti izvrsni u slanju nejasnih signala, ako tvoj bivši radi većinu stvari na ovom popisu - definitivno nije nastavio dalje

Neizbježno je da će nakon prekida s nekim do koga ti je stalo doći trenutak u kojem ćeš se zapitati je li veza zaista završila ili postoji šansa da se tvoj bivši zapravo samo pretvara da je nastavio dalje. A ako je tako, onda sigurno postoji mogućnost da biste se jednoga dana mogli i pomiriti.

Kako znaš je li vaš prekid zauvijek? Ne znaš. U ovoj fazi možeš izludjeti tražeći skrivene znakove da će se tvoj bivši naposljetku vratiti (ili barem pokušati), početi provoditi vrijeme s tobom i ponovno željeti obnoviti vašu vezu.

Kad razgovaraš s njim, vjerojatno nisi sigurna gdje točno stojite. Zbog stvari koje radi i govori osjećaš se zbunjenije nego ikad. Treba ti 100 posto jasnoće da je on krenuo dalje, kako bi ga mogla u potpunosti preboljeti i vratiti svoj život na pravi put.

Budi najbolja verzija sebe.

Nažalost, muškarci mogu biti izvrsni u slanju mješovitih signala. Neki bi mogli reći da je to zbog načina na koji muškarci i žene različito podnose prekid, čak i ako prekinete te ostanete u dobrim odnosima.

U procesu prevladavanja bivšeg nakon prekida, žena će si općenito dopustiti da osjeti sve svoje bolne emocije, razgovara sa svojim bliskim prijateljima, provodi vrijeme analizirajući ono što se dogodilo u vezi i prisjećajući se dobrih vremena. Proces je izuzetno težak, ali pomaže ženama da steknu emocionalnu jasnoću i brže prebole bivšeg.

Muškarci će, s druge strane, najvjerojatnije 'zakopati' svoje osjećaje i "krenuti dalje". Na primjer, muškarci se mogu namjerno potruditi da odmah počnu izlaziti s drugim ženama. Kao takvi, odugovlačit će s procesuiranjem prekida i veze. Iskreno rečeno, tvoj bivši možda i ne zna je li doista spreman krenuti dalje ili nije.

Prema studiji koju su proveli istraživači sa Sveučilišta Binghamton i Sveučilišta u Londonu, stereotipi o razlikama u načinu na koji muškarci i žene podnose prekid temelje se na nekim dokazanim istinama.

Budi najbolja verzija sebe.

"Žene", pokazalo je istraživanje, "osjećaju više emocionalne boli nakon prekida, ali se i potpunije oporave. Iako prekidi žene najteže pogađaju emocionalno i fizički, one se puno češće potpuno oporavljaju i iz svega izlaze emocionalno jače. S druge strane, muškarci se nikada ne oporavljaju u potpunosti - jednostavno nastavljaju dalje."

Znači li sve ovo da će ti se tvoj bivši na kraju vratiti? Ne nužno. Ali ako ti nedostaje i priželjkuješ da ponovno budete zajedno, u nastavku smo izdvojile sedam znakova da će prije ili kasnije pokušati obnoviti vašu vezu.

1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.