Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Kraljice seksepila

7 stvari koje će te učiniti 'boginjom u krevetu'

Jesi li se ikad zapitala u čemu je razlika između 'običnih žena' i onih za koje kažemo da su božice seksepila. Slijedi nekoliko jednostavnih koraka i saznaj kako im to uspijeva i ne - nije poanta u ljepoti.

photo-1605207571234-4e27745239f6.jpg
Foto: Unsplash

Možda si uvjerena kako si stvarno dobra igračica kad su igre pod plahtama u pitanju. Tvoj se dragi nikad nije žalio i obično se činilo da je i više nego zadovoljan tvojim performansom. No, to još uvijek ne znači da si jedna od onih najboljih, boginja seksa.

shimmer fallback

Boginje seksa su fatalne žene koje muškarcima golicaju maštu i dovode ih do ludila, čak i prije no što su uopće stupile nogom u spavaću sobu. One nisu nužno ljepotice, ali im se potajno divimo ili im zavidimo. Sve žene žele biti poput njih - a svi muškarci žele biti s njima.

shimmer fallback

Pitaš se je li moguće naučiti vještine kako bi se postalo takvom ženom? Na ovaj te tron neće dovesti seks s puno različitih partera ili akcija svake noći- jer boginje seksa su doduše pod plahtama na svom terenu, ali njihovo je kraljevstvo daleko nadmašuje zidove spavaće sobe. Zapravo, ova titula i nije tako nedostižna kako se možda na prvu čini, sve što treba je slijediti nekoliko savjeta - od kojih su neki prilično jednostavni i očiti, a drugi će te možda iznenaditi.

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.