Budi najbolja verzija sebe.
Obrati pažnju na 'crvene zastavice'

Njemu baš i nije stalo: Ovi znakovi otkrivaju da frajer više ne želi biti s tobom u vezi

Ima li smisla nastaviti odnos s osobom koja te ne želi? Ovih pet znakova jasno ti daju do znanja da mu uopće nije stalo

Održavanje kvalitetne i zdrave veze iziskuje puno truda i energije od oba partnera, no često se događa da jedna strana više ne želi biti u vezi. Iako je teško dokučiti što druga osoba misli, postoje određeni znakovi i signali prema kojima vrlo lako možeš zaključiti želi li partner biti s tobom ili ne.

Prema mišljenju psihologa

Zašto ljudi varaju svoje partnere? Ovo su najčešći razlozi

Naime, stručnjaci za veze tvrde da određeni obrasci ponašanja partnera otkrivaju je li zadovoljan u odnosu ili pak želi prekinuti.

Nažalost, veze su, baš kao i sam život, pune uspona i padova i nemaju sve sretan završetak. Ako si tek na početku veze, posve je normalno da si sumnjičava i da želiš znati ima li taj odnos budućnost. Ipak, vrlo često može se dogoditi da partneri nisu 'na istoj stranici', osobito kada se govori o zajedničkoj budućnosti.

Budi najbolja verzija sebe.

Ako si primijetila da tvoj dečko odbija razgovarati o budućim planovima, vrlo je vjerojatno da nije spreman za dugoročan i ozbiljan odnos. Nemoj trošiti svoje vrijeme na nekoga tko te nije vrijedan te ignorirati 'crvene zastavice'. Pet znakova koji dokazuju da partner više ne želi biti s tobom u vezi donosimo u nastavku.

1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.