Budi najbolja verzija sebe.
Za wow efekt

Želiš naglasiti trepavice? Isprobaj ove maskare

Toliko su dobre da među ljubiteljicama šminke imaju kultni status

U make-up rutini svake žene, upravo je maskara jedan od najvažnijih proizvoda koji može napraviti veliku razliku. Iako na tržištu postoji jako puno različitih maskara, beauty brendovi nam stalno predstavljaju i neke nove, još bolje i inovativnije.

Dugačke, pune i lijepe trepavice nešto su o čemu sanjari svaka žena, a uz pomoć dobre maskare to se može vrlo lako postići. Ono što čini dobru maskaru je kvalitetna četkica te formula koja se ne trusi i ne razmazuje. I u ponudi drogerijskih beauty brendova moguće je pronaći kvalitetne maskare po pristupačnim cijenama s kojima ćeš moći postići onaj wow efekat.  Mnoge su maskare iz drogerija toliko dobre da među ljubiteljicama šminke već imaju i kultni status i prodaju se svake minute u velikim količinama diljem svijeta.

Budi najbolja verzija sebe.

Ako si u potrazi za novom i učinkovitom maskarom koja će upotpuniti tvoju make-up rutinu , u nastavku smo izdvojile one koje savršeno naglašavaju trepavice te im daju nevjerojatan volumen, a vole ih koristiti i poznati svjetski vizažisti.

Max Factor - Volume Infusion, 99 kn

Snažne, obnovljene i voluminozne trepavice . Formula s biotinom i keratinom jača i obnavlja trepavice, produžuje ih i daje im nevjerojatan volumen. Za prekrasne oči koje oduzimaju dah!

1/10
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.