Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Upoznajte svoj savršen Avon MAT ruž za usne

Dostupan u 15 MAT nijansi

Upoznajte svoj savršen Avon MAT ruž za usne
Budi najbolja verzija sebe.

Upoznajte svoj savršen mat ruž za usne: novi Avonov Hidrokolor Perfectly Matte ruž za usne, novu generaciju mat ruževa. Inspiriran trendom usana bez sjaja, ovo je prvi Avonov pravi mat ruž za usne. Formula daje intenzivnu boju i pruža 100% mat izgled dugotrajne ugode. Savršen za klasičan večernji izgled s nijansom poput Red Supreme ili za potpunu romantiku s nježnom roza nijansom Posh Petal, Avon mat ruž za usne pruža sofisticiranu dugotrajnu boju te baršunast i lagan dodir na vašim usnama.

Koristeći Avonovu True Color tehnologiju, novi Hidrokolor Perfectly Matte ruž za usne daje nepogrešiv mat finiš bez efekta sušenja usana. Daje vam boju koja neće pucati i isušivati usne. Zahvaljujući laganoj formuli savršeno se nanosi i klizi na usnama, poput baršuna.  Osim toga, hidratizira usne, a ipak osigurava boju bez sjaja koja se ugodno nosi satima. To je ta sljedeća generacija savršenih mat ruževa: koliko god mat efekt, toliko je ipak podatan, nježan, hidratantan i iznenađujuće baršunast na vašim usnama.

shimmer fallback


“Mat ruževi stvarno nikad nisu bili toliko u trendu kao sad” govori Lauren Andersen, Avon Global Celebrity Makeup Artist.“Ipak, ponekad se s jako pigmentiranom bojom bez sjaja dogodi da ostavlja grudice, isušuje ili se ne može ravnomjerno nanijeti. Ovaj Avonov mat ruž za usne koristi posebnu tehnologiju koja to onemogućuje, formulu koja omogućava da ruž klizi po usnama, baršunastog dodira i dugotrajnog ugodnog osjećaja – što znači da će vase usne izgledati tako dobro kako se i osjećate!”

MATTE Coral Fever  MATTE Berry Blast MATTE Adoring Love

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.