Trendovi u svijetu kose

Frizer slavnih dama otkrio najveće trendove ovog ljeta

Ovog ljeta sve je posvećeno frizurama koje je lako održavati, a daju volumen kosi

Od živih boja do povratka vječno kul konjskih repova, ljeto 2021. već se pokazalo kao pravo igralište kada je riječ o eksperimentiranju s novim izgledom kose. Ali s bakrenim bojama u trendu jedne minute, a povratku fudbalerke već sljedeće, može biti nevjerojatno teško pratiti ono što je popularno u svijetu kose.

Kako bismo ti malo olakšale stvari, pronašle smo neke insajderske informacije i saznale koji će ljetni trendovi biti ključni ove sezone.

Nakon što je surađivao s manekenkama poput Hailey Bieber, Belle Hadid i Kaie Gerber, poznati frizer Syd Hayes nedavno je za portal Who What Wear otkrio najveće ljetne trendove u svijetu kose.

Nesumnjivo postoji jedna ključna riječ koja se ovog ljeta ponavlja, a to je: tekstura. Bez obzira na to je li riječ o slojevitom bobu ili frizuri za koju je potreban figaro, ovog ljeta sve je posvećeno frizurama s niskom razinom održavanja koje obuhvaćaju volumen i prirodnu teksturu tvoje kose.

U nastavku provjeri najveće ljetne trendove u svijetu kose, odnosno najbolje ljetne frizure prema slavnom frizeru Sydu Hayesu.

1/5
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.