Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Odbrojavamo dane do ljeta

Trendi pedikure: Neodoljive nijanse koje ćemo ovog ljeta nositi na stopalima

Neutralne nijanse su bezvremenski klasik i uvijek su IN, no jarke boje privlače poglede i začinit će svaki ljetni look

pexels-анастасия-войтко-13059141.jpg
Foto: Pexels

Ljeto nam je sve bliže, a zasigurno već razmišljaš o u upečatljivim ljetnim kombinacijama. Možda si se i počastila novim parom sandala. Ono uz što će svaki ljetni look izgledati još ljepše i privlačnije je upečatljiva pedikura.

Image
One postavljaju trendove

Inspiracija za sunčane dane: Najljepše manikure slavnih dama za proljeće i ljeto

U ljetnim danima naša su stopala puno izloženija pogledima pa je sada krajnje vrijeme da zakažeš svoj termin u kozmetičkom salonu ili, ako si dovoljno vješta, pedikuru možeš napraviti i sama.

shimmer fallback

Vjerojatno ne postoji bolji osjećaj od glatkih i mekanih stopala i lijepo oblikovanih noktiju ukrašenih upečatljivim ljetnim nijansama. Dakako, jedini je problem koju boju odabrati kad je riječ o pedikuri. Neutralne nijanse su bezvremenski klasik i uvijek su IN, no jarke boje privlače poglede i začinit će svaki ljetni look.

Ako si neodlučna te ne znaš koju boju odabrati, možda će ti pomoći savjeti stručnjaka koji su otkrili koje će nijanse ovog ljeta dominirati svijetom pedikura. Stručnjakinja za pedikure Milly Mason otkrila je trendove za ljeto, a koje će se boje nositi stopalima doznaj u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.