Budi najbolja verzija sebe.
Trend sezone

Tamnozelena boja rezervirana je za omiljenu jesensku manikuru

Tamnozelena boja na noktima nevjerojatno je svestrana, chic i u trendu, a tražiš li inspiraciju - izdvojile smo nekoliko najljepših ideja za tamnozelenu manikuru

Samo u slučaju da se pitaš koju jesensku nijansu noktiju odabrati sljedeće, top izbor je tamnozelena - prema Pinterestu koji je zabilježio porast od 75 posto korisnika koji traže "tamnozelene nokte".

Nismo iznenađene, jer samo jedan pogled na društvene mreže naših omiljenih profesionalaca za nokte i jasno je, zelena je ozbiljno chic, ozbiljno sezonska i ozbiljno u trendu.

Budi najbolja verzija sebe.

Posebno se jedna nijansa stalno pojavljuje na stranicama Harriet Westmoreland, slavne kozmetičarke koja stoji iza besprijekornih noktiju Rosie Huntington-Whiteley i luksuzne umjetnice noktiju, Julie Diogo: lak za nokte u dubokoj, pravoj šumskoj nijansi zelene, koja je toliko tamna i vampirasta, da je gotovo crna u nekim osvjetljenjima.

Još jedna dobra vijest je da je nevjerojatno svestrana, a posebno se dobro slaže sa svim udobnim pletivom koja ove sezone također obožavamo. Osim što ovu nijansu možeš zatražiti u svom najbližem salonu za nokte, u drogerijama također postoji bogat izbor lakova za sve one koji je žele isprobati kod kuće. A trebaš li inspiraciju, nekoliko najljepših ideja za tamnozelenu manikuru izdvojile smo u nastavku.

1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.