Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Sunce je sve jače, evo zašto je važno zaštiti kožu!

Iako još nije stiglo kalendarski, ljeto je tu. Temperature su sve više, sunce sve jače, a u nama sve veća želja da uživamo u prvom kupanju i sunčanju.

sun1.gif
Budi najbolja verzija sebe.

Kako bi se koža lako i brzo privikla na novonastalu situaciju potrebna joj je kvalitetna zaštita ali i njega. Jer izgorite li, znajte da će vam to najveći organ u našem tijelu zapamtiti, te da će posljedice biti trajne i velike.

Zašto je važno kvalitetno zaštiti kožu tijekom izlaganja suncu?
Za početak naučite sljedeće - Crvenilo (jake opekline od sunca) znak su upale kože koja je trajno oštećena. Takva brže stari, a podložna je i riziku od raka kože. Upravo zato je važno kožu zaštiti kvalitetnim proizvodima. Crvenilo (oštećenje, upala) se ne pretvara u smeđu boju pa se nikako nemojte pržiti na suncu. Umjesto agresivnog izlaganja suncu birajte sunčanje u periodu kad je sunce slabije, a kad sunčeva svjetlost obiluje UV zrakama koje u doticaju s kožom pokreću mnoge procese u našem tijelu. Jedan od najpoznatijih je proizvodnja vitamina D. Ovaj vitamin je iznimno važan za našu dobrobit, a najpoznatiji njegovi pozitivni učinci su podizanje raspoloženja i jačanje kostiju. Poznato je i koliko izlaganje suncu podiže raspoloženje i umiruje preopterećen um.

shimmer fallbackŠto još trebate znati?
Koža ima nevjerojatnu sposobnost obnavljanja, također je jako sklona apsorpciji tvari s kojima dođe u kontakt. Zato joj priuštite koristite kreme za sunčanje na prirodnoj bazi koje ne sadrže štetne nanočestice. Hada Labo u svojoj liniji proizvoda za sunčanje, osmišljenoj u japanskim laboratorijima,  pruža kvalitetnu zaštitu. U kolekciji se nalaze losioni za tijelo i kreme za lice u kojima se nalaze efikasni filteri visoke kvalitete kako bi zaštitili kožu od štetnih UVA i UVB zraka. Losioni sadrže super hijaluronsku kiselinu, regenerirajući pantenol i anti-age sastojke koji obnavljaju i regeneriraju kožu - elastin i kolagen, a dolazi sa zaštitnim faktorom 30 i 50. U ponudi su i kreme odlične strukture koje se brzo upijaju i kao takve savršeno štite tanku kožu lica. I one su sa zaštitnim faktorom 30 i 50, pa odaberite željenu zaštitu ovisno o tome koliko intenzivno izlažete lice suncu! Svi proizvodi iz sun kolekcije Hada Labo sadrže i inovativnu nježnu  Dry-Touch formulu koja osigurava brzo upijanje i ne ostavlja masne tragove na koži. Može se nanositi i na mokru ili vlažnu kožu.

shimmer fallback

Savjet više: Istraživanja su pokazala kako tijekom sunčanja nanosimo oko pola količine kreme za sunčanje manje od količine koja je potrebna. To smanjuje učinkovitost proizvoda s faktorom SPF 50 do razine djelovanja faktora SPF 30 ili manje. Za optimalnu zaštitu potrebno je nanijeti 6 čajnih žličica kreme - jednu za svaku ruku te obilno prekriti cijelo tijelo! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.