Budi najbolja verzija sebe.
Ljubav na prvi špric!

10 najboljih parfema u godini na izmaku. Slažeš li se?

Citrusni, puderasti, cvjetni, slatki ili papreni - danas postoji toliko vrsta parfema da je jednostavno nemoguće ne pronaći odgovarajući za sebe. Štoviše, svaka prilika i raspoloženje traže svoj miris. Razmazi se

Poput savršenog ruža za usne, u svojoj torbici sigurno imaš i savršen parfem. Onaj koji ti, provjereno, najbolje stoji i zbog kojeg će ti, kada ga našpricaš, barem tri osobe koje tog dana sretneš, reći: "Mmmmmm kako lijepo mirišiš".

Ono što je dobro, ne treba mijenjati, no zašto ne proširiti spektar tog dobrog? Dodaj još pokoji parfem u svoju kolekciju i nanosi ih prema raspoloženju. Život ljepšim čine sitnice, a parfem je upravo to. Štoviše, sitnica koju pamtiš. Razmisli samo o mirisima. Ne mislimo pritom samo na parfeme, već općenito na to kako su mirisi okidači za sjećanja. Oni te prvi odvedu, poput autoceste, točno tamo u prošli trenutak, ožive ga poput vatre.

U nastavku ti donosimo naš izbor najboljih parfema u 2021. godini. Provjeri je li i tvoj među njima ili pronađi novi omiljeni parfem.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.