Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Fillerina

Predstavljen prvi neinvanzivni filer tretman za kućnu upotrebu

Prvi neinvazivni filer tretman za kućnu upotrebu – Fillerina, predstavljen je i u Hrvatskoj

FILLERINA event 1.jpg
Foto: Mario Poje
Budi najbolja verzija sebe.

Za osvježenje kože lica više nije potreban odlazak u ordinaciju jer je Fillerinu uz pomoć neinvazivnog aplikatora moguće primijeniti u intimi vlastitog doma.

Fillerina je razvijena u švicarskom laboratoriju tvrtke Labo čiji su stručnjaci dugogodišnjim istraživanjem uspjeli stvoriti Fillerina complex formulu koja ulazi duboko u kožu, do samog dermisa. Do sada je ovaj način primjene hijaluronske kiseline bio upitan jer se hijaluron uglavnom zadržavao na površini i u gornjim slojevima kože. Taj problem u Fillerina 12HA rješava patent od 12 molekula različite molekularne mase koje su posebno učinkovite u prodiranju u dublje slojeve kože pri čemu pružaju učinak filera. Poznato je da samo jedna molekula hijalurona poput magneta veže i do 10 000 puta veću količinu vode. Organizam s godinama smanjuje  proizvodnju hijaluronske kiseline te koža i tkivo gube na elastičnosti i svježini. Od sada je Fillerina u Hrvatskoj dostupna u odabranim ljekarnama, a brend na hrvatskom tržištu predstavlja farmaceutska tvrtka Salveo.

shimmer fallback

Fillerina® 12Ha Densifying-Filler intenzivni i dnevni tretmani dostupni su u tri različite koncentracije koje se odabire i dozira prema promjenama i stanju kože te pojavnosti bora.  Pored intenzivnih tretmana u ponudi, nalaze se i oni svakodnevni – Fillerina 12HA dnevna i noćna krema te krema za područje oko očiju i za područje usana. Jednostavnost korištenja je ono što Fillerinu 12HA čini jedinstvenom.

shimmer fallback

Fillerina se nanosi pomoću posebno patentiranog aplikatora, a učinak je vidljiv do četiri mjeseca. Upravo je jednostavnost korištenja ono što oduševljava naše korisnice. Potrebno je odabrati proizvod u skladu s godinama i stanjem kože, nanositi po uputi na željena područja kože,  koja će postupno dobiti svježiji izgled, s manje bora, i s učinkom povećanja volumena na području obraza, jagodica i usana.“, istaknula je Jasna Perica Krpina, mag.pharm.

shimmer fallback

Hijaluronska kiselina je sastavni dio našeg organizma, baš kao kolagen i elastin. Ove molekule čine okosnicu vezivnog tkiva i one su formula ljepote naše kože. Sva tri sastojka se u prirodnim omjerima nalaze i u Fillerini 12HA koja u svijetu postaje broj 1 podrška prirodnoj ljepoti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.