Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ljetni hit

Nose se frizure inspirirane 70-ima, a ovo je pet najpopularnijih

Provjeri pet najpopularnijih frizura inspiriranih 70-ima zbog kojih ćeš odmah poželjeti rezervirati svoj termin u frizerskom salonu

profimedia-0390450508.jpg
Foto: Profimedia
Budi najbolja verzija sebe.

Kad bismo mogle živjeti u bilo kojem desetljeću, to bi bile 70-e: ne zato što smatramo da je nešto jako posebno u načinu života iz tog razdoblja, već zato jer smo potpuno zaljubljene u estetiku tog doba. Od širokih traperica do velikih sunčanih naočala, kada je u pitanju moda 70-ih - sve bismo ponovno nosile.

Image
Retro frizura

Valovite šiške kao iz 70-ih se ponovno vraćaju u modu

A uz modu, u paketu dolazi i ljepota, a posebno kosa. Ali nije samo super-duga kosa ono što je stvarno definiralo desetljeće. Sve, od čupavih dužina i šiški do ravnih bobova i afro frizura, frizure iz 70-ih definitivno spadaju u bezvremenske frizure. Dobra vijest za sve vas koje dijelite naše mišljenje je da će frizure kao iz 70-ih ovog ljeta biti jedan od najvećih trendova.

Za sve vas, ali i za sve vas koje ste skeptične oko ove vijesti, nastavite listati kroz članak i provjerite pet najpopularnijih frizura inspiriranih 70-ima zbog kojih ćete odmah poželjeti rezervirati svoj termin u frizerskom salonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Isfenirana kosa

Ništa ne govori o kosi iz 70-ih tako kao veliko feniranje, a neki od najboljih frizera u igri predviđaju da će upravo isfenirana kosa u velikom stilu biti najveći trend kose 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Duga kosa s dugim šiškama

Duga kosa doista je vladala tijekom 70-ih, a stilovi s jednako dugim šiškama bili su u modi. Ovaj look vraća se na velika vrata i u 2022. godini, a jedino na što trebaš paziti je da kosa bude ravno odrezana, a da šiške budu blago sužene.

Voluminozni bob

Elegantni, sjajni bob koji smo navikle viđati 2021. možda ne podsjeća osobito na glamur 70-ih, ali ovaj raskošni bob u dužini čeljusti definitivno zrači retro vibrom. Bilo da je preokrenut na stranu ili nošen u središnjem dijelu, jednako je chic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Živahne kovrče

Zendayjine velike i živahne kovrče savršena su verzija disko kraljice 70-ih u modernom ruhu. Osim toga, glumica je sjajno spojila i kraće slojeve s prednje strane i cijelom looku dodala shaggy touch.

Razdijeljene šiške

Tko kaže da frizure inspirirane 70-ima nisu svestrane? Šiške s razdjeljkom ili zavjese šiške mogu se oblikovati kako god želiš. "Ovaj stil volim zvati sramežljivim šiškama - ako ih sušite fenom naprijed, možete stvoriti puniji izgled 70-ih ili ih možete isfenirati natrag kako biste ga uklopili u svoje pramenove", kaže frizer Paul Percival za Who What Wear.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.