Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Podočnjake sada 'možeš srediti' novim inovativnim tretmanom

Nova dermatološka klinika u Zagrebu nudi i posve inovativan tretman koji briše mnogima problematične podočanjake

IMG-20220302-WA0007.jpg
Foto: Promo
Budi najbolja verzija sebe.

U Zagrebu je nedavno otvorena nova dermatološka poliklinika Estera. Najmodernije tehnologije i posljednji svjetski trendovi u dermatologiji stigli su u Zagreb, a polikliniku zajedničkim snagama vode 2 prijateljice. Polikliniku je otvorila Ana Volk, poduzetnica s dugogodišnjim iskustvom u hotelijerstvu i zdravstvu, a glavna liječnica je dermatologinja Maja Kolić. Ana i Maja prijateljice su još od osnovne škole i dugo su maštale da rade skupa te da se i u poslu savršeno nadopunjuju.

shimmer fallback

U svojoj poliklinici između ostalog nude inovativan tretman za podočnjake. PRP podočnjaka.

Kako su nam objasnile PRP podočnjaka je sigurna terapija pomlađivanja kože vlastitom plazmom koja je bogata visoko koncentriranim trombocitima koji oslobađaju faktore rasta.

Poliklinika Estera je jedina poliklinika u Hrvatskoj gdje se PRP podočnjaka aplicira pomoću kanile, a tretman izvodi dr. Maja Kolić. Apliciranjem pomoću kanile manje se oštećuje tkivo i ravnomjerno se raspoređuje plazma na tretirano područje.

Krv se centrifugira i time se dobije vlastita plazma koja potiče protuupalne procese i obnovu tkiva, sintezu fibroblasta, hijaluronske kiseline i kolagena te time pridonose kvaliteti kože.

Tretman traje 45 minuta i potrebno ga je ponoviti najmanje 3 puta kada se i počinju vidjeti prvi rezultati, a vrijeme oporavka je minimalno. Postupak se ponavlja u razmaku od 2-3 tjedna. Koža nakon tretmana bude hidratizirana, te postaje elastična i meka. Lice izgleda svježe i sjajnije, a ten se ujednačuje. Rezultati traju do 9 mjeseci kada je idealno ponoviti terapiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

To je prirodan i siguran način kojim možete postići taj lifting efekt područja oko očiju i na taj način ćete dobiti otvoreniji pogled. Osim toga, poboljšava se kvaliteta kože područja oko očiju te se umanjuju male bore i pore. 

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.