Budi najbolja verzija sebe.

Pletenica je pravi hit! Saznajte nove načine kako je nositi!

Povodom 10. jubileja portala prisjećamo se najčitanijih tekstova iz područja ljepote

Budi najbolja verzija sebe.

Prava je sreća što se brojni trendovi "recikliraju" svakih nekoliko godina, a onda su tu i trendovi koji su vječno popularni. Unatrag nekoliko godina pletenice su konstantno u samom vrhu trendova koji žare i pale na modnim pistama i ulicama grada, a veoma će popularne biti i ove jeseni. Zato će dobro doći podsjetnik na to kako ih napraviti na zanimljive načine - članci koji su iz područja ljepote bili najčitaniji u 2012. godini (povodom 10. jubileja prisjećamo se najčitanijih članaka iz pojedinih godina). Te iste godine zanimalo vas je kako hijaluronska kiselina može pomoći u podmlađivanju te kako se riješiti celulita u samo 5 koraka.

Prisjetimo se tih članaka...

Nose se pletenice! Lako ih sami napravite (1.dio)

Teško je odrediti kada je ludilo za pletenicama ponovo počelo (iako su pletenice nešto što postoji od pamtivijeka), no već nekoliko sezona pletenice su ultra popularne. U visokom repu ili niskom, sa strane ili na sredini, više pletenica ili jedna, obična pletenica ili riblja kost... Pogledajte OVDJEi kako ih napraviti.Nose se pletenice! Lako ih sami napravite (2.dio)

Nakon što ste savladali osnove pletenja pletenica  i isprobali neke od zanimljivih frizura iz prethodnog članka, vrijeme je da predložimo još neke nove ideje. Ovog puta odlučili smo se za pet zanimljivih i kreativnih frizura koje možete lako napraviti sami. Simpa frizure predstavljene OVDJE možete jednostavno napraviti i samo sa svoje dvije ruke.

Budi najbolja verzija sebe.Hijaluronska kiselina - hit tretman za pomlađivanje

Hijaluronski fileri omogućuju da se u znatnoj mjeri poboljša  izgled lica, vrati volumen, dobije efekt liftinga, smanje bore, te pritom zadrži prirodnost, a izbjegne ukočenost lica kakvu ostavlja botox. Upravo je u tome, prema mišljenju mnogih, najveća vrijednost hijaluronskih filera u odnosu na ostale slične metode, što zadržava prirodan izgled. Sve o ovoj temi saznajte OVDJE.Zbogom celulitu! 5 koraka do kože bez narančine kore

 S problemom celulita bori se otprilike 90% žena. Njegov nastanak nije vezan za godine, težinu ili tjelesnu formu i može ga dobiti bilo tko, čak i muškarci. Kao i sa svim sličnim stvarima – recimo kilogramima – celulit je lako dobiti, a veoma ga se teško riješiti. Međutim, postoje rješenja, a mi vam ih OVDJE nudimo 5.

Budi najbolja verzija sebe.Kako odabrati rep koji vam najbolje pristaje?

Većina žena ne zna kako ispravno izbalansirati linije svog lica. Cilj je stvoriti iluziju da je lice ovalno, igrajući se teksturom i volumenom kose. Kako biste znali kako napraviti savršenu simetriju pomoću najjednostavnije frizure, OVDJE se objašnjava koji rep za kosu najbolje odgovara pojedinom obliku lica.

Foto: © scharfsinn86 - fotolia

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.