Budi najbolja verzija sebe.
Može li gore?

Od čupavih klompi do fudbalerke: Što su najgori trendovi 2021.?

Postoje beauty i fashion trendovi koji nas na prvu osvoje elegancijom i ljepotom, a postoje i oni za koje nam uopće nije jasno kako su postali popularni. Danas pričamo o ovim potonjima.

Svako desetljeće, ali i godina ima svoje trendove u smislu mode i ljepote koji obilježe društvene mreže, ali i svijet show businessa. Prisjetimo se samo kako su početkom 2000-ih jako popularne bile plišane trenirke ili pak traperice ekstremno niskog struka. Zatim smo jedno vrijeme nosili haljine preko hlača, a bilo je u trendu i vezati kravate oko vrata umjesto ogrlica. Sve skupa možemo reći kako je modna povijest puna uspona i padova i dok neki trendovi opstaju desetljećima zahvaljujući svojoj bezvremenskoj ljepoti, drugih se pak ne želimo ni prisjećati.

Kao i sve prošle modne ere i ova u kojoj trenutno živimo ima svoje teške promašaje. Izdvojili smo tako njih pet za koje jedva čekamo da postanu dio loše fashion povijesti. Nažalost, još uvijek se radi o velikim trendovima koji nam se nameću sa svih strana, no mi ne gubimo nadu da bi se to moglo uskoro promijeniti.

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.