Budi najbolja verzija sebe.
Teško im je odoljeti

Parfemi za jesen: Topli i 'spicy' mirisi koje ćemo nositi

Hladniji dani iziskuju neke malo drugačije parfeme, a ovi će neodoljivi jesenski mirisi uljepšati tmurnu svakodnevicu

Svaka nova sezona donosi nam uzbudljive novitete, a osim novim modnim komadima, ono čemu se još veselimo s dolaskom svake jeseni su noviteti u beauty svijetu.

Topli jesenski parfemi nešto su bez čega ne možemo zamisliti svoju svakodnevicu tijekom hladnije sezone, a nosit ćemo ih i ove jeseni. Uz brojne novitete, tu su i oni dobri stari klasici kojima se uvijek s radošću vraćamo.

Budi najbolja verzija sebe.

I dok smo tijekom ljeta nosili neke bezbrižnije i laganije mirise, s dolaskom jeseni vraćamo se malo ozbiljnijim i težim parfemima. Jesenske parfeme krase malo toplije i spicy note poput vanilije, pačulija, mošusa ili sandalovine. Klasični parfemi za jesen mirišu slađe i dulje se zadržavaju na koži, a osim slatkih mirisa, dobar izbor za jesen su i parfemi s drvenastom notom.

Takvi bogati i spicy parfemi savršen su izbor za podizanje raspoloženja u tmurnim jesenskim danima te će doprinijeti kreiranju one cozy atmosfere za kojom čeznemo.

Dok dani postaju sve hladniji, ovi neodoljivi jesenski mirisi uljepšat će ti svakodnevicu te ti poslužiti kao savršen dodatak jesenskom stylingu.  Od klasika do noviteta, u nastavku smo izdvojile deset odličnih parfema koji će ove jeseni svakako pronaći svoje mjesto na našim kozmetičkim policama.

Foto: Instagram, Douglas, L'Erbolario, Marc Jacobs

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.