Budi najbolja verzija sebe.
Za besprijekoran make up

'Vino na usnama': Trendi nijanse ruževa za ovu jesen

Dok ljeti obožavamo neutralan look šminke i brončane nijanse, u jesen i zimu se okrećemo nešto dubljim tonovima ruževa. Danas ti donosimo osam prijedloga boja za usne koje će začiniti svaki tvoj jesenski styling

Jesenske boje šarenog lišća, tople boje, zagasito narančaste, crvene, bakrene i burgundije - sve njih obožavamo uključiti u svoje modne outfite, ali i u svoju beauty rutinu. Naime, s dolaskom prvih hladnijih dana pripremamo se i stilski za promjenu godišnjeg doba, a to uključuje i promjenu boja u našim make up lookovima.

Poznato je da ljeti težimo što prozračnijem, neutralnijem looku koji ne opterećuje kožu i izgleda jako prirodno, dok se pak za vrijeme hladnijeg doba godine možemo poigrati s mnogo dubljim, raskošnijim nijansama šminke.

Najljepši dodatak svakog ženskog make-upa definitivno su lijepe i senzualne usne, a mi smo ti baš zato danas odlučile predložiti čak osam nijansi ruževa i balzama koji su idealan izbor za nadolazeće mjesece.

Budi najbolja verzija sebe.

Od žarke, seksi crvene pa sve do zagasite bordo nijanse - jesenski ruževi za usne mogu se uklopiti u svaki stil. Pronađi naše prijeloge u nastavku i odluči se želiš li se poigrati s raskošni crvenih tonova ili ćeš ipak ostati vjerna neutralnijim opcijama u boji kože.

1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.