Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Proljetna manikura

Inspiracije za cvjetne manikure, novi-stari trend koji volimo

Cvjetna manikura odlično podiže raspoloženje, a mi imamo nekoliko odličnih ideja za nokte s cvjetnim motivima u kojima možeš pronaći inspiraciju

cvjetnamanikura.jpg
Foto: Instagram
Budi najbolja verzija sebe.

Cvijeće za proljeće? Iako cvijeće i cvjetni motivi možda nisu revolucionarni izbor za manikuru, jer se cvjetni dizajni pojavljuju svake godine kako bi označili početak proljeća i ljeta, ima nečeg svježeg i uzbudljivog u cvjetićima na noktima, posebno nakon svih tih silnih oblaka i kiše koja nam je označila početak proljeća.

Image
Jednostavne, a efektne

Mat manikure ovog će ljeta biti apsolutni hit

Nikada prije nije nam više bilo potrebno dobro raspoloženje koje proljeće nosi sa sobom, a baš poput prirode, biljaka i cvijeća koje na proljeće niče, proljeće i nama donosi obnovu, ponovno rođenje i priliku da se bolje osjećamo - a ako uz to dodamo i novu manikuru, dobro raspoloženje je zagarantirano.

Zato je sada savršeno vrijeme za omiljeni proljetni trend - cvjetnu manikuru - koja će ti vratiti osmijeh na lice, a koja izgleda apsolutno sjajno. Bilo da se odlučiš sama poigrati lakovima, bojama i naljepnicama, ili ipak rezerviraš termin u svom omiljenom salonu, imamo nekoliko odličnih ideja u kojima možeš pronaći inspiraciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Vesele tratinčice

Ako trendu želiš pristupiti sama, preslatke točkice koje tvore tratinčice vrlo su jednostavne za napraviti. Za njihovo stvaranje bit će ti potrebne tri boje - jedna za bazu nokta, malo bijele i malo žute, a točkice možeš napraviti čačkalicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Cvjetni french

French manikura u veseloj boji poput ovakve narančaste kao stvorena je za proljetne dane, a ako svojoj manikuri dodaš jedan ili dva cvijeta - izgledat će sjajno i lijepo se uklopiti u look.

Nježno cvijeće

Nježna ružičasta boja kojom ćeš na svojim noktima napraviti različite oblike savršena je podloga, a svoju manikuru "začini" s nekoliko veselih cvjetova koji će joj dati poseban izgled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Kontrastne boje

Poigraj se bojama, i to na način da neke nokte nalakiraš nekom bojom, a neke ostaviš "gole". Zatim na svakom noktu nacrtaj po nekoliko cvjetova različitih boja i dobit ćeš savršen kontrast.

Slatko i jednostavno

Ako voliš minimalizam i jednostavnost, neutralne boje i slatke dizajne, onda je ovo manikura za tebe. Nude baza na noktima uvijek izgleda sjajno, a jedan ili dva cvjetića prekrasno će podići tvoju manikuru, koja neće izgubiti na jednostavnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Boja pistacije

French manikura u boji pistacije izgleda toliko dobro, a još ako na svaki nokat dodaš po jednu tratinčicu, dobit ćeš manikuru koja će se svima svidjeti.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.