Budi najbolja verzija sebe.
Glamur na noktima

Nokti u trendu: Sjajne jesenske manikure za malo inspiracije

Krokodil, oblaci i purpur ove se jeseni nose na noktima. Pronađi savršenu manikuru za sebe i uživaj u najsanjivijem peroidu godine

Instagram je nepresušan izvor inspiracije i ideja pa nam je jako drago da je Marc Zuckerberg uspio popraviti kvar i nakon nekoliko sati neizvjesnosti vratiti u život omiljenu nam društvenu mrežu.


Ljetne boje polako padaju u zaborav, a na scenu stupaju nijanse listopada, studenog i prosinca. Period u godini koji mnogi doživljavaju tmurnim i beživotnim, ustvari je pun dinamike. Pogledaj samo malo oko sebe kako se priroda mijenja - rana jesen u kojoj se upravo nalazimo vrišti od toplih boja povrća i voća, lišća na stablima, suncokreta u polju. Sve je puno sunca koje ga je grijalo cijelo ljeto. Za kojih mjesec dana na scenu stupaju nove nijanse, bliži se zima. Kako bi bila ukorak s vremenom, a upravo to su trendseterice, vrijeme je za novu manikuru, pravu jesensku.

Budi najbolja verzija sebe.

U nastavku ti donosimo nekoliko sjajnih ideja s Instagrama. U modi su, kao što smo spomenule, tople, prirodne boje, ali i varijacije ultrapopularne američke manikure, ombre iona koja se nama najviše svidjela - nokti u oblacima, odnosno oblaci na noktima!

1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.