Budi najbolja verzija sebe.
Opravdavaju svoju cijenu

Miris luksuza: Najbolji skupocjeni parfemi u koje se isplati investirati

Znaš li koji su najbolji ženski parfemi za koje vrijedi izdvojiti malo više novaca? Otkrivamo ti neke od naših luksuznih favorita

pexels-felipe-sampaio-11493635.jpg
Foto: Pexels

Kupovanje parfema je poput kupovanja poklona za najbolju prijateljicu – ne treba biti skup, no ponekad se isplati potrošiti malo više i cijelo iskustvo učiniti ekstra posebnim. Parfemi za žene danas dolaze u različitim veličinama, bočicama i mirisima, a svaka od nas ima neke svoje mirisne note koje preferira.

Image
Obogati svoju kolekciju

Beauty stručnjaci otkrili 10 najboljih parfema koji će obilježiti godinu

Iako se danas u raskošnoj ponudi beauty brendova mogu pronaći i jeftiniji parfemi koji mirišu sjajno, ponekad se ipak isplati investirati i u one malo luksuznije parfeme uz koje ćemo se osjećati glamurozno i profinjeno.

Cijene parfema mogu značajno varirati, a na to utječu brojni faktori. Primjerice, ako se parfem sastoji od skupocjenih sastojaka ili je poseban trud posvećen ambalaži, sasvim je logično da će i njegova cijena biti veća.

Želiš li se počastiti luksuznim parfemom po kojemu ćeš biti prepoznatljiva ili ga nositi u posebnim prilikama, u nastavku smo izdvojile neke od naših skupocjenih favorita u koje se isplati investirati jer uistinu opravdavaju svoju cijenu.

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.