Bestselleri već desetljećima

Znaš li koji su najbolje ocijenjeni dizajnerski parfemi?

Među tisućama svjetskih parfema postoje i oni mirisi koji su dugotrajnom popularnošću i kod kupaca i kod struke dokazali svoju kvalitetu. Izdvojile smo one najslavnije s potpisom 6 velikih dizajnerskih brendova.

Povijesno gledano, parfemi su imali poprilično drugačiju svrhu no što je imaju danas. Nekoć ih se koristilo kako bi se prikrio neugodan tjelesni miris osoba, a danas ih pak stavljamo na kožu ne bismo li najbolje kombinirali naš miris s onim iz bočice. I dok se na tržištu mogu pronaći brojne mirisne kompozicije s potpisima pjevačica, glumica i manekenki, ali i kreacije mnogih slavnih i luksuznih beauty i modnih brendova, neki od svjetskih parfema s pravom uživaju veću popularnost od drugih.

Vosak ili britvica?

5 načina uklanjanja dlačica i sve što o njima trebaš znati

Kvalitetni, opojni i dugotrajni, najslavniji parfemi svijeta dolaze s potpisima 6 vrlo uglednih modnih kuća, a mi smo ih sve za tebe izdvojile u nastavku. Pronađi njihovu kratku povijest, opis nastanka i sastav, te se odluči za onaj koji želiš u svojoj kolekciji. Tko zna, možda neke već imaš, a neke tek trebaš isprobati? Kako god bilo, s ovim mirisnim rapsodijama u staklenim bočicama jednostavno nema greške - tisuće i tisuće ljudi tijekom godina su ih ocijenili besprijekornima, pa nema razloga da se i tebi ne svide, a možda neke od njih već i posjeduješ.

1/7
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.