Nahranite svoju kožu zdravljem

NORMADERM MENI

Nahranite svoju kožu zdravljem

Za masnu i problematičnu kožu karakteristična je prekomjerna aktivnost lojnih žlijezda, stoga pravilno čišćenje i njega lica predstavljaju prvi važan korak na putu do zdravog i lijepog izgleda kože. U rujnu će u ljekarnama biti dostupan Normaderm MENI – paket mini proizvoda Normaderm kojim Laboratoriji Vichy poklanjaju besplatan tjedan dana potpune Normaderm rutine (čišćenje i njega lica) kojom ćete svoju kožu nahraniti zdravljem.  

Za rješenje problema masne i problematične kože od ključnog je značenja svakidašnja rutina čišćenja i njege kože. Pritom treba izabrati proizvode zasnovane za određeni tip kože – time ćemo regulirati lučenje loja, a da pritom ne isušimo kožu.

Hidratantna njega protiv nepravilnosti NORMADERM čisti i smiruje nadraženu kožu te pruža cjelodnevnu navlaženost i mat-učinak kože. Redovitom upotrebom hidratantne njege Normaderm nepravilnosti će se sve rjeđe ponavljati. Nepravilnosti vidljive danju nastaju noću, s obzirom na to da lojnice svake noći primaju molekularne poruke za početak stvaranja i lučenja loja. Jedinstvena krono-aktivna noćna njega NORMADERM NUIT ograničava prekomjernu aktivnost lojnih žlijezda noću, vlaži kožu i daje joj ujednačen izgled.

Image



Za potpunu njegu masne i problematične kože preporučujemo svakidašnju jutarnju i večernju rutinu koja obuhvaća sljedeće korake:
1.    umivanje kože lica gelom Normaderm za dubinsko čišćenje problematične kože ujutro te umivanje navečer gelom Normaderm sa sitnim zrncima za čišćenje problematične kože i dodatni piling-učinak;
2.    dodatno skidanje eventualnih ostataka nečistoće, sužavanje pora i osvježavanje kože adstringentnim tonikom za čišćenje Normaderm ujutro i navečer;
3.    hidratantnu njegu za problematičnu kožu Normaderm nanesite na očišćeno lice ujutro – njega je ujedno i izvrsna podloga za šminku;
4.    njegu Normaderm NUIT nanesite na očišćeno lice navečer.  

Normaderm MENI bit će dostupan u ovlaštenim Vichy ljekarnama u drugoj polovici  rujna (do isteka zaliha).