Mirisna mlijeka za tijelo uz koja ti parfem neće biti potreban

Naših 10 favorita za lijepu i mirisnu kožu

Želiš li imati lijepu i zdravu kožu tijela, njega nakon tuširanja trebala bi ti biti prioritet. S obzirom na to da voda te boravak na suncu i u moru sad tijekom ljeta mogu dodatno isušiti kožu, vrlo je važno kožu tijela dobro nahraniti odgovarajućim proizvodima poput mlijeka i losiona za tijelo.

Vrući ljetni dani su nam stigli i koža je u ovom periodu prilično izložena stoga često posežemo za proizvodima koji će koži dati zdravi sjaj te je učiniti hidratiziranom i mekanom na dodir.

Na tržištu su danas dostupne mnoge vrste proizvoda za njegu tijelu i to u obliku mlijeka, ulja, losiona, seruma, itd. pa je važno odabrati onaj koji će najviše odgovarati potrebama naše kože. Važno je obratiti pažnju i na sam sastav tih proizvoda te izbjegavati one koji sadrže štetne sastojke poput parafina i parabena.

Ritual njege nakon tuširanja mirisnim mlijekom ili losionom neka postane dio tvoje svakodnevice, a to je i odličan način da si u vlastitoj kupaonici priuštiš mali spa užitak, za osjećaj mekoće i luksuza.

S obzirom na to da se tijekom ljeta ne preporuča nanositi jake i teške parfeme, odlučili smo potražiti mirisna mlijeka i losione za tijelo uz koja nam parfem neće niti biti potreban. Deset favorita donosimo u fotogaleriji u nastavku.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.