Miris ljeta je u zraku: Otkrij u kojim zavodljivim parfemima ćemo uživati ove sezone

Svjetlucava potamnjela koža, lepršave haljine i mirisne note ovih parfema su sve što ti je potrebno da se prepustiš čaroliji ljetnih dana i noći

Od zabava na krovovima grada do šetnji plažom i roštilja s prijateljima, ljeto je zbilja prepuno veselih aktivnosti. Davno smo zaboravile na oštru i hladnu zimu i vrijeme je da iskoristimo sunčane dane pred nama i pokažemo sve ove outfite što smo pažljivo odabrale i naručile za vrijeme karantene. A ono što ti može upotpuniti svaki dnevni ili večernji look je nekoliko kapi tvog omiljenog parfema.


Ima nešto u parfemima što nam budi davno zaboravljene uspomene samo jednim udahom. Postoje mnogi dokazi kako upravo uz mirise najviše vežemo lijepe trenutke koji su nam se dogodili u životu. I sama si toga svjesna kad osjetiš miris pite koju ti je kao djevojčici pripremala majka ili miris omota za bilježnice koji te odmah odnese nazad u školske klupe. Isto je i s parfemima. 


(Foto: Unsplash)

Ovoga ljeta stvori nove lijepe uspomene i zauvijek ih zabilježi nekim od parfema koje smo izdvojile. Na popisu ćeš pronaći note koje su idealne za uživanje na plaži, ali i vruće ljetne noći provedene uz svijeće i koktele. Bilo da si više ljubiteljica cvjetnih mirisa ili nešto drvenastijih nota, sigurno će te oduševiti naš izbor. Uvrstile smo klasike, ali i neke novitete koje još možda nisi isprobala. 

1/7
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.