Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Vibrantne i bogate

Vrijeme je za boje! Manikure koje će biti totalni hit proljeća

Ovog proljeća nosit će se bogate, tople nijanse. Boja će biti u izoblju, a vladat će one prirodne, no sa zanimljivim odmacima

pexels-element-digital-973405.jpg
Foto: Pexels

Vani još nije toplo koliko bi htjele no neka te to ne zavara. Proljeće će stići za tren oka, a s njim lagani, prozračni materijali i vedre boje koje evociraju optimizam, buđenje i radost te manikure bez kojih ne možemo zamisliti proljetne outfite. Nalakirani nokti su onaj završni touch, šećer na kraju, detalj koji upotpunjuje cijelu sliku.

"Ovog proljeća i dalje će u trendu biti francuske manikure u boji, ali i nijanse koje su pomalo neuoičajene i definitivno netipične za koloristiku proljeća - smeđa, boja karamela, cimeta i čokolade te najprirodnija nijansa zelene", otkriva manikerka slavnih Suzi Weiss-Fischmann za portal TZR.

Image
Zaokret u french manikuri

Crna francuska manikura s twistom najveći je trend sezone

Naravno, ukoliko si ipak duša koja pripada zimi, htjet ćeš još neko vrijeme, koliko god je to moguće, zadržati tamne i hladne nijanse godišnjeg doba u kojem život hibernira, tamne nijanse plave i sive, tvoj su izbor.

U nastavku ti donosimo mankure koje će biti totalni hit ovog proljeća. Pripremi se na vrijeme jer ono samo što nije stiglo!

Budi najbolja verzija sebe.
1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.