Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ideje za veljaču

U čast ljubavi: Pronašle smo najšarmantnije manikure za Valentinovo

Veljača je već tradicionalno rezervirana za Valentinovo pa su među ljubiteljicama nail-arta najpopularnije crvene i ružičaste manikure te romantični detalji kao što su srca i cvijeće

pexels-designecologist-887352.jpg
Foto: Pexels

Valentinovo, odnosno dan koji vole slaviti svi zaljubljeni sve nam je bliže, no taj dan ne mora biti rezerviran samo za parove ili za kupovinu poklona partneru. Zašto ovog Valentinova ne bi razveselila sebe i priuštila si nešto što će te usrećiti?

Image
Inspiriraj se

Od jarkih boja do klasike: Najljepše manikure za početak nove godine

Odlazak na manikuru jedan je od rituala koji veseli gotovo svaku ženu, a dani uoči Valentinova savršena su prilika za isprobavanje zanimljivih manikura s romantičnom tematikom.

Svaka sezona, blagdani i različite prigode donose nove trendove, a veljača je već tradicionalno rezervirana za slavljenje ljubavi pa su među ljubiteljicama nail-arta najpopularnije crvene i ružičaste manikure te romantični detalji i tradicionalni motivi kao što su srca i cvijeće.

Međutim, želiš li se odmaknuti od takve tradicije i odabrati nešto modernije, dobro mogu izgledati i minimalističke manikure u nude varijanti sa crnim ili bijelim srcima. Bez obzira na boje i motive koje ćeš odabrati, sada je idealna prilika da se poigraš s razigranim manikurama i da ukrasiš svoje nokte s daškom romantike, na decentan ili upečatljiv način.

Budi najbolja verzija sebe.

Nedostaje li ti ideja, mnoštvo inspiracije pronaći ćeš na društvenim mrežama, a neke od najšarmantnijih manikura s Instagrama koje su idealan izbor za nadolazeće Valentinovo pronađi u nastavku.

1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.