Budi najbolja verzija sebe.
Make up savjeti

Manje je više: Make up pravila kojih se drže Francuskinje

Francuske djevojke poznate su po besprijekornom i šik izgledu kada je u pitanju moda, ali i kada je u pitanju šminka i njega kože. One žive prema ovih šest pravila za besprijekoran ten

Opće je poznato da Francuskinje uvijek izgledaju šik i bez napora, a takve su i kada je u pitanju šminka i njega kože. Možda je stereotip, ali francuske djevojke uvijek imaju najljepši našminkani look koji izgleda sjajno, a opet toliko prirodno. A s obzirom na to da je Francuska dom nekih od najvećih imena u svijetu ljepote, poput L’Oréala, Guerlaina i Clarinsa, logično je da je Francuskinje toliku pažnju obraćaju make up-u i njezi kože.

Potrebno je samo nekoliko minuta lutanja ulicama Pariza da uočiš da Francuskinje znaju kako se našminkati. Njihova koža je puna, glatka i blistava, obrve izgledaju prekrasno, a obrazi zrače toliko zdravim sjajem da se često zapitamo u čemu je njihova tajna. Sve to i puno više otkrila je francuska vizažistica Ewa Ciezkowska, koja je za Who What Wear otkrila šest savjeta za šminkanje na koje se francuske djevojke zaklinju.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.