Citrusne i morske note

Miris svježine: Deset toaletnih voda koje nosimo umjesto parfema

U vrućim ljetnim danima bolje je izbjegavati intenzivne mirise i parfeme pa su lagane toaletne vode savršen izbor za sve prigode

Nije tajna da žene obožavaju nositi parfeme, a čak je i znanstveno dokazano da mirisi mogu pozitivno utjecati na naše raspoloženje. Ipak, tijekom vrućih ljetnih dana intenzivni parfemi nisu najbolji izbor pa umjesto njih volimo nositi neke laganije i prozračnije mirise poput toaletnih voda.

Upravo su osvježavajuće toaletne vode savršen izbor za ljetnu sezonu jer su laganije od parfema, a opet dovoljno primjetne. U toplijim danima svi žudimo za dozom svježine pa najpopularniji postaju citrusni i voćni mirisi te oni s morskim notama. Svim ljetnim mirisima zajedničko je da nas obavijaju aurom svježine i čistoće, a dolaze u preslatkim bočicama koje podsjećaju na romantične zalaske sunca i dane provedene uz more.

Od klasika do noviteta, i ovog ljeta osvježavajuće, toaletne vode biti će naš izbor u onim najtoplijim danima, a deset mirisnih favorita izdvojile smo u nastavku.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.