Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Lijepa i zdrava koža - Bioeliksir Europa

Prirodna krema za njegu osjetljive kože

Lijepa i zdrava koža - Bioeliksir Europa
Budi najbolja verzija sebe.

Koža je naš najveći organ, organ na kojem se starenje najprije uočava ali i organ čije se stanice regeneriraju. Više od bilo kojeg drugog organa, koža trpi kad u tijelu nastane neravnoteža. Želite li očuvati kvalitetnu, glatku kožu, nužan je redovit unos zdravih namirnica, kisika i vode, uz svakodnevnu njegu kože izvana. Ponekad su kreme temeljene na prirodnim sastojcima (Euten Classic krema, 100% prirodni sastojci) bolje rješenje od visoko tehnoloških revolucionarnih krema za lice jer sadrže blaže sastojke i savršeno su rješenje za osobe s osjetljivom kožom i one koje pate od nekih dermatoloških problema.

Kakvoća kože ovisi o dva čimbenika, o tome kako efikasno jetra eliminira toksine te kako funkcionira probavni sustav. Prehrana bogata šećerima, oskudna svježim voćem i povrćem, idealan je partner lošoj koži. Zato treba jesti zdravo kako bi i koža bila zdrava. Više od bilo kojeg organa, koža trpi kad u tijelu nastane neravnoteža. Unos hranjivih i kvalitetnih nutrijenata u velikoj mjeri je povezan s izgledom kože. Brojni znanstveni radovi govore o alergijskim reakcijama na hranu kao jednom od faktora koji pogoršavaju izgled kože. Kvaliteta kože može biti uzrokovana nedostatkom određenih vitamina i minerala. Da bi postigli sklad tih čimbenika, važno je da biramo zdrave namirnice, da jedemo raznoliko, a konačan rezultat je savršen ten.

Iako se kožne stanice neprestano regeneriraju, kombinacija genetike, okolišnih faktora stresa, životni stil i kvaliteta prehrane utječu na brzinu starenja kože. Kolagen i elastin stvaraju se u srednjem sloju kože, a daju koži čvrstoću i sposobnost rastezanja. Kako se s vremenom njihov postotak smanjuje, znaci starenja postaju očigledni. Proces starenja kože započinje sredinom dvadesetih godina, kad se proizvodnja kolagena usporava, a elastin gubi sposobnost vraćanja u prvotni oblik. Iako brzina starenja kože varira od osobe do osobe, svi zamjećuju iste znakove: prve bore, tanku kožu i proziran ten, gubitak potkožne masnoće koji uzrokuje ispijen izgled, obješenu ili pak suhu i nadraženu kožu. Za smanjenje bora preporučuje se njega pažljivo odabranih biljnih kompleksa kao što su:

Stolisnik koji koži vraća vlagu i svježinu.

Jedna od biljaka koja je česti sastojak proizvoda za njegu kože je menta koja učinkovito umiruje nadraženu kožu.

Biljka gavez raste u našem okruženju, na vlažnim mjestima, a sadrži nevjerojatne sastojke. Gavez sadrži hormon auksin koji s lakoćom stvara novo tkivo, pa stoga rana brzo zarasta, a alantoin kao glavni aktivni sastojak korijena, pospješuje granulaciju i regeneraciju tkiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Blagotvorno djelovanje kadulje, može se pronaći u drevnoj prošlosti. Zbog svog jakog antioksidativnog djelovanja koži može vratiti mladenački izgled.

Euten Classic krema zahvaljujući ekstraktima biljaka gavez, stolisnika, kadulje i mente ima izuzetna svojstva:

  • da regenerira vašu kožu,
  • ubrzava i normalizira obnovu kože po tonusu i svježini,
  • postepeno izglađuje bore

Nije neobično da Euten Classic krema dobro djeluje na jetru što je rezultat njenog povoljnog biljnog djelovanja na kožu.

Bioeliksir Europa preporučuje zbog prirodnih sastojaka za osobe s osjetljivom kožom Euten Classic kremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.