Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Krenula prodaja žena.hr kutijice za siječanj

Od danas možete naručiti vašu žena.hr kutijicu za siječanj

Krenula prodaja žena.hr kutijice za siječanj
Budi najbolja verzija sebe.

U žena.hr Kutijici za siječanj nalazi se 6 proizvoda, 2 u punom pakiranju i 4 mini pakiranja!
Jedan od proizvoda u punom pakiranju je Avon Care krema za ruke, a istaknuli bi i vrlo vrijedno mini pakiranje Lierac kreme čija vrijednost je čak 200 kn.

O kojoj kremi se radi neka za sada ostane iznenađenje, kao i ostali proizvodi u kutijici.

Broj kutijica je ograničen stoga se požurite naručiti svoju Žena.hr kutijicu po cijeni od 75 kn s uključenom poštarinom.

Naručite kutijicu >>

Više o žena.hr kutijici

Ljubiteljice beauty boxova konačno i u Hrvatskoj mogu naručiti svoju kutiju punu kozmetičkih iznenađenja. Žena.hr pokrenula je novi projekt beauty box, kao nastavak dosadašnjih uspješnih projekata recenzija i predstavljanja proizvoda te postojećeg webshopa. Na ovaj način žene će moći probati kozmetičke proizvode koji se pojavljuju na tržištu.

Beauty box koncept u inozemstvu je poznat već godinama (Birchbox, Beauty Box 5, Glossybox, MyGlam, Allure Beauty Box...), a radi se u pravilu o kutijama koje sadrže testere i/ili mini pakiranja proizvoda, te ponekad i proizvode u punoj veličini, koje se kupuju na mjesečnoj bazi putem pretplate. Specifičnost beauty boxova je što pretplatnice ne znaju što ih u kutiji očekuje, pa  faktor iznenađenja igra veliku ulogu.

shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.