Budi najbolja verzija sebe.
Razmazi samu sebe

High end beauty proizvodi u koje se isplati investirati

Postoje luksuzni proizvodi čija vrijednost opravdava njihovu cijenu

Tržište dekorativne i preparativne kozmetike danas je uistinu bogato i raznoliko pa možemo pronaći različite proizvode, od onih iz drogerijskog ranga pa do nekih luksuznijih high end preparata.

Često se pitamo vrijede li luksuzni high end proizvodi uistinu toliko koliko koštaju ili pak plaćamo samo ime i privlačnu ambalažu? Činjenica je da kod mnogih vrijedi ovo drugo, no isto tako postoje i određeni proizvodi čija vrijednost opravdava cijenu.

Budi najbolja verzija sebe.

High end proizvodi često nas privlače svojim luksuznim i otmjenim pakiranjem, ali i sastojcima koji se u njima nalaze. Ipak, većina nas o takvim proizvodima može samo maštati jer su vrlo skupocjeni i rijetko kad si ih možemo priuštiti. Danas je već i u drogerijama moguće pronaći dostojne zamjene high end proizvodima, no ipak povremeno se želimo počastiti nekim malo luksuznijim preparatima.

Ako si i sama u potrazi za high end beauty proizvodima u koje se isplati investirati, u nastavku pogledaj neke od naših prijedloga.

Foto: Instagram, Unsplash, Douglas.hr

La Mer - The Moisturizing Cool Gel Cream, 1.379 kn

Hidratanta gel krema za lice njeguje, revitalizira i dubinski obnavlja kožu. Ultra lagana gel tekstura za svjež i baršunasti izgled kože.

Budi najbolja verzija sebe.
1/10
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.