Hidratantne gel kreme savršen su izbor za ljeto

Lagane gel-kreme su naš favorit za ljeto, a osobito pogoduju masnoj i mješovitoj koži

U ljetnim se danima mnogi bore sa sjajnom i masnom kožom pa je pravi izazov pronaći beauty proizvode koji će hidratizirati kožu, a da je istovremeno ne zamaste.

Kao odgovor na takav problem brojni kozmetički brendovi počeli su nuditi lagane hidratantne kreme i podloge koje su zbog svoje gelaste teksture odličan izbor za ljetne dane, kao i za sve one koji se bore s masnom kožom.


Bez obzira na to koji tip kože imaš, hidratantnu kremu nikako ne bi trebala preskakati, čak niti ako je tvoja koža jako masna. Naime, često i masna koža može biti dehidrirana pa je važno potražiti kvalitetnu hidratantnu podlogu koja će kožu dubinski hidratizirati i opskrbiti je vlagom.

S obzirom na to da je upravo hidratantna krema ključni korak unutar svake beauty rutine, uloži malo više truda kako bi pronašla onu koja će savršeno odgovarati potrebama tvoje kože.

Lagane gel-kreme su naš favorit za ljeto, a osobito pogoduju masnoj i mješovitoj koži. U drogerijama je dostupan zaista širok izbor, a neke od onih najboljih koje će odgovarati svim tipovima kože, pronađi u nastavku.


Foto: Unsplash, Instagram

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.