Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Bezvremenske frizure

Od Rachelice do boba: Frizure slavnih dama iz 90-ih koje bismo nosile i danas

Trendovi imaju tendenciju ponavljati se, a u posljednje vrijeme vraća se sve više trendova iz 90-ih. Među njima su i ove frizure koje i danas izgledaju jednako moderno

frizure-90s.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Svatko tko je živio u devedesetima složit će se da je to bila era obilježena odličnim modnim trendovima - seksi slip i poluprozirne haljine, crop topovi, korzeti, bikerice, kožni blejzeri, hlače na tregere… mogle bismo ih nabrojiti još mnogo, a činjenica da se svi ovi trendovi, prije ili kasnije, vraćaju u modu, govori dovoljno o tome koliko su devedesete bile plodno razdoblje kada je moda u pitanju.

Image
Modni povratak

Nosiš li ih i ti? Trendovi 90-ih koji su se potpuno vratili u naše živote

A osim mode, ono po čemu još pamtimo devedesete su neke frizure tipične za ovo razdoblje. Osim onih koje uključuju trake i kopče za kosu, tu su neke koje su i tada izgledale toliko dobro i moderno da ih i danas možemo nositi, a inspiraciju možemo pronaći u frizurama slavnih dama. Bilo na crvenom tepihu ili na televiziji, "it" djevojke tog doba, od Jennifer Aniston do Angeline Jolie, nosile su frizure o kojima se ne prestaje govoriti ni trideset godina poslije.

Od Rachelice do boba, izdvojile smo nekoliko frizura slavnih dama iz devedesetih koje izgledaju toliko odlično da bismo ih rado nosile i danas. Dakle, ako uskoro ideš k frizeru i nemaš inspiracije, u nastavku pronađi nekoliko ideja.

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.