Budi najbolja verzija sebe.

Francuskinje uvijek izgledaju sjajno, bez obzira na godine. Saznale smo njihove beauty tajne

Sigurne smo da se jednim dijelom njihova ljepota krije u hedonizmu, no varaš se ako misliš da ne paze na svoju kožu. Na nju troše bogatstvo

Francuskinje znaju stariti sa stilom, a ono što se u Americi smatra nedostacima i korigira kirurški, u zemlji sira i vina, spada pod šarm. Ove žene ne idu pod nož, a ako i posežu za radikalnim intervencijama na svome licu, to je kako bi diskretno naglasile ljepotu, nikako promijenile izgled. Noževe, mogli bismo reći, koriste samo u kuhinji, dok u njezi kože posežu za puno mekšim i suptilnijim metodama. 


Njihova ljepota je u tome da se nose kao da nisu opterećene izgledom. Nonšalantnost, opuštenost i spontanost, reći će, vrijede više od dobrog plastičara i skupe kozmetike. To nikako ne znači da one ne drže do izgleda, itekako paze, no uzdaju se u reparativnu kozmetiku i održavanje primjerene kilaže. Čim kazaljka na vagi pokaže koji kilogram viška, one interveniraju, ali se ne odriču hrane, već je jedu u manjim porcijama i više se kreću. Francuskinje nisu ljubiteljice teretana i napornih fitness treninga. Svoju liniju najčešće održavaju hodanjem i vježbama koje im čine ugodu. U videu pogledaj jutarnje vježbe stručnjakinje za njegu lica i tijela Juliette Binoche, Su Man.

Budi najbolja verzija sebe.


Sjeti se samo kako izgledaju glumice Audrey Toutou, Marion Cotillard, Juliette Binoche ili Brigitte Bardott. Ne zaboravi ni bivšu prvu damu Francuske Carlu Bruni. U nastavku ti donosimo koji su to trikovi kojima se služe kako bi izgledale neodoljivo bez obzira na godine. 

1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.