Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Dosta vam je obećanja o vječnoj mladosti i ljepšoj koži?

BIOEFFECT - Vrhunsko dostignuće znanosti u području anti-age kozmetike

Dosta vam je obećanja o vječnoj mladosti i ljepšoj koži?
Budi najbolja verzija sebe.

Dosta vam je obećanja o vječnoj mladosti i ljepšoj koži? Onda isprobajte kozmetiku BIOEFFECT. Već nakon prve noći primijetit ćete da je vaša koža vlažnija, sjajnija, mekanija. Samo četiri kapi seruma koji ne obećava, nego donosi iznimne rezultate, dovoljne su da biste primijetili razliku na koži.

Kozmetički proizvodi BIOEFFECT plod su istraživanja dužih od desetljeća islandske tvrtke ORF GENETICS koja se prvenstveno bavi  molekularnom biologijom. Njezina tvrtka kći BIOEFFECT trenutačno je jedina tvrtka na svijetu koja dobiva epidermalne faktore rasta (EGF) iz biljke, a ne iz bakterijskih i životinjskih stanica. Kopija ljudskog EGF-a proizvedena je u zrnu ječma, koji raste u vulkanskoj zemlji te je zalijevan čistom izvorskom vodom u najsuvremenijim staklenicima na Islandu.

Mi nismo kao drugi proizvođači kozmetike. Bioeffect su osnovali znanstvenici koji su potrošili deset godina na razvitak tehnologije koja omogućuje proizvodnju revolucionarnog proizvoda. Naši standardi iznimno su visoki. Baš zbog toga tražili smo drugačiji način provjeravanja i dokazivanja učinkovitosti naše linije za njegu kože. Njezinu učinkovitost u nezavisnim kliničkim istraživanjima dokazali su svjetski poznati dr. Ronald Moy te profesorica, dermatologinja i stručnjakinja za estetsku kirurgiju dr. Martina Kerscher.
Bioeffect mijenja pravila igre: najnaprednija znanost za lijepu kožu.

EGF i njegova uloga u kozmetici Bioeffect

Koliko je bitno bilo otkriće uloge epidermalnog faktora rasta (EGF) potvrđuje podatak da su za nju 1986. godine podijelili Nobelovu nagradu za medicinu.

Nagradu su tako dodijelili ekipi znanstvenika za otkriće bjelančevine koja je bitna za zdravlje ljudske kože – to je stanični aktivator koji su imenovali epidermalni faktor rasta (EGF). Bio je to bitan korak za medicinu jer su na temelju tog otkrića počela istraživanja uloge brojnih drugih staničnih aktivatora u tijelu i mogućnosti za njihovu upotrebu u medicinske svrhe.

Epidermalni faktor rasta kasnije je pokrenuo revoluciju u kozmetici pomlađivanja. Naime, kad je utvrđeno da bi EGF mogao liječiti ne samo ožiljke na koži nego i osvježiti i pomladiti kožu, tvrtka je odlučila koristiti ga u kozmetičke svrhe.

Naime, EGF-om je moguće pokrenuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. Zašto? Jer je EGF protein koji je jednak onome što ga imaju naše stanice, međutim s godinama se njegova količina smanjuje i upravo njegov nedostatak vodi starenju kože. Ako koži dodajemo njen vlastiti EGF, koža ga prepoznaje te se odaziva povećanom proizvodnjom kolagena i elastina, što rezultira mladolikom kožom. EGF aktivator rasta je, naime, onaj koji brine za obnovu stanica.

shimmer fallback


Klinički dokazani učinci

Učinkovitost kozmetike Bioeffect u nezavisnom kliničkom istraživanju prvi je dokazao dr. Ronald Moy i izjavio: «To su najbolji rezultati koje sam vidio u svojoj 30-ogodišnjoj praksi.»
Dr. Martina Kersher duplim je placebo testom na polovici lica dokazala da se koža u dva mjeseca upotrebe Bioeffect EGF Seruma dva puta dnevno zadeblja za više od 60% i zgusne za 30%
Najbolji dokaz zadovoljni su korisnici kozmetike Bioeffect.

Proizvodi

BIOEFFECT linija za osobnu upotrebu – tvore je četiri različita seruma za lice, serum za tijelo, krema za normalnu i krema za suhu kožu, piling i maska za predio oko očiju. Svi proizvodi, osim pilinga, sadrže EGF  i djeluju po istom principu.
Upotreba je jednostavna, a štedljivost naglašena. Samo nekoliko kapi dovoljno je za iznimne anti-ageing učinke.

shimmer fallback


BIOEFFECT PRO – linija za profesionalnu upotrebu – tvore je linija za čišćenje kože, serum za kalibraciju te esencijalne komponente BIOEFFECT DUO-a i maska za lice.
Cilj tretmana je dovesti signal aktivatora rasta EGF-a do ciljnih stanica, čime se postiže povećanje proizvodnje kolagena i elastina u stanicama i time poboljšava debljina, gustoća, tekstura i čvrstoća kože.

shimmer fallback


Kombinacijom svakodnevne njege proizvodima BIOEFFECT i kozmetičkih tretmana BIOEFFECT PRO postignemo snažan anti-age učinak koji rezultira vidno smanjenim borama, poboljšanim tonusom i strukturom kože. Bioeffect osigurava snažan učinak vlaženja i hranjenja kože, lijep jednolik ten te vraća mladenački sjaj.

Bioeffect mijenja pravila igre – vaša koža ga razumije.

Ne propustite! Vikend povoljne kupnje 19. i 20. studenog 2016.! 20% popusta na sve proizvode kozmetike Bioeffect u web trgovini  bioeffect.com.hr. Prilikom kupnje upišite kod za popust: Bioeffect

www.bioeffect.com.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.